Feedback-ul clienților noștri

Află ce spun clienții despre experiențele lor cu serviciile noastre de web design și cum am contribuit la succesul afacerilor lor online.

4.9
5/5
Based on 244 reviews
4.9/5

46 reviews

5/5

65 reviews

4.9/5

82 reviews

4.8/5

51 reviews

Review-uri recomandate

Am colaborat extraordinar de bine cu echipa RaisisSoftware, iar site-ul realizat de ei a ieșit exact cum mi-am dorit.
Am primit multe sfaturi pertinente de la o echipă bine pregătită și au tratat cu interes și răbdare fiecare aspect al proiectului.
Au dat dovadă de profesionalism, promptitudine, creativitate și seriozitate.
Cu siguranță vom mai colabora și în viitor. Recomand cu încredere!

Laura - CEO @ OSKAR SHOP
5/5
Am gasit la Raisis o echipa tanara, talentata, deschisa spre orice idee/proiect complex. Sunt multumit de rezultat si va recomand cu incredere! Eu cu siguranta voi mai apela.
Aronia Bio Hănțești
5/5

Am colaborat cu tanara echipa Raisis la refacerea website-ul de business si m-am bucurat sa constat ca au rabdarea de a asculta viziunea mea si de a intelege necesitatea modificarilor care au aparut pe parcurs. Am gasit oameni care stiu sa adreseze intrebarile potrivite pentru a scoate esentialul in evidenta si care au dat dovada de profesionalism si atentie la detalii. ii recomand cu incredere!

Carmen Fediuc
5/5

Mulțumim echipei de la RaisisSoftware pentru ajutorul în realizarea CRM-ului. Super operativi si prompți în rezolvarea tuturor solicitărilor noastre!
Apelați cu încredere la ei pentru ca au soluții pentru orice soft!

Ovidiu Tudosa
5/5
Am gasit la Raisis o echipa tanara, talentata, deschisa spre orice idee/proiect complex. Sunt multumit de rezultat si va recomand cu incredere! Eu cu siguranta voi mai apela.
Robert Răducanu
5/5

RaisisSoftware ne-a ajutat să migrăm Magento Shop pe o nouă platformă. GoblenArt are acum un nou design și vă recomandăm cu căldură RaisisSoftware ca o echipă profesionistă și de încredere.

TOADER CIOBICA - CEO @ GOBLEN ART
5/5

Above and beyond…Razvan si Cristi mi-au aratat ca pot trasnforma ideile mele simple in ceva extraordinar …multumesc baieti si continuam colaborarea pe urmatoarele proiecte.

Gabrian Agb
Scroll to Top