Eva Hair - Extensii și peruci din păr natural rusesc

Eva Hair este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera informatii utile si relevante despre produsele si serviciile sale.

Challenge

Prezentarea produselor: Alegerea unei imagini de înaltă calitate și prezentarea detaliată a produselor Sistem de plată: Integrarea unui sistem de plată securizat și ușor de utilizat

Rezultat

Site-ul este construit în culori predominante de negru, cu un gradient de auriu pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat. Paginile de produs vor fi afișate cu imagini de înaltă calitate pentru a evidenția extensiile de păr disponibile.

Share

Scopul proiectului

Eva Hair este un magazin online ce se bazează pe vânzarea de extensii de păr de calitate superioară

Provocarea

Gestionarea inventarului: În cazul în care stocul este limitat pentru fiecare produs, trebuie să se asigure că numărul de produse disponibile este actualizat în timp real. Prezentarea produselor: Alegerea unei imagini de înaltă calitate și prezentarea detaliată a produselor. Sistem de plată: Integrarea unui sistem de plată securizat și ușor de utilizat. Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO): Asigurarea că site-ul este optimizat pentru motoarele de căutare și că produsele sunt ușor de găsit

INDUSTRIA:

Extensii de păr, peruci

Soluția Noastră

Utilizarea unui plugin de gestionare a inventarului pentru a gestiona stocul produselor. Prezentarea produselor într-un mod atractiv și clar, prin utilizarea imaginilor de înaltă calitate și descrieri detaliate ale produselor. Integrarea unui sistem de plată securizat și configurarea corectă a setărilor pentru a accepta plăți online. Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare prin utilizarea unui plugin de SEO și crearea de conținut de calitate pentru site.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Site-ul este construit în culori predominante de negru, cu un gradient de auriu pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat. Paginile de produs vor fi afișate cu imagini de înaltă calitate pentru a evidenția extensiile de păr disponibile.

Navigare

Meniu principal care conține pagini dedicate fiecărei categorii de produse, precum "Extensii de păr natural", "Extensii de păr sintetice", "Peruci", etc. Secțiune de căutare care permite utilizatorilor să găsească produse specifice după cuvinte cheie sau filtre precum lungime, culoare, etc.

Tehnologii

Site-ul este construit utilizând platforma WordPress și plugin-ul WooCommerce pentru gestionarea cumpărăturilor. Folosim Wordfence pentru securitate și protecție împotriva atacurilor cibernetice. Site-ul este optimizat pentru a asigura o încărcare rapidă și o experiență fluidă a utilizatorului.

Funcții

Site-ul include informații de contact și link-uri către rețelele sociale ale companiei. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a crea un cont și de a-și gestiona comenzile și informațiile personale.

Fonturi

Pentru titluri folosim fontul Great Vibes pentru a oferi un aspect sofisticat și elegant, iar pentru text fontul Roboto pentru o citire ușoară și clară a informațiilor.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top