EcoOptic - Sănătatea ochilor este importantă, indiferent de vârstă.

EcoOptic este un magazin online bine structurat si specializat de unde puteți să alegeți rame si lentile de la diverse branduri specializate.

Challenge

O platforma eficienta si accesibila pentru vanzarea ochelarilor de vedere si de soare, avand in vedere concurenta puternica de pe piata si diversitatea produselor comercializate.

Rezultat

Rezultatul final a fost un site cu o navigare clara, cu o gama larga de produse si o experienta de cumparare simpla si rapida.

Share

Scopul proiectului

În cadrul magazinului EcoOptic veți avea parte de un mediu primitor și servicii calitative mereu înclinate către nevoile publicului.

Provocarea

Organizarea si prezentarea produselor. EcoOptic vinde o gama larga de ochelari de vedere si de soare, fiecare cu diferite dimensiuni, culori si caracteristici. O alta provocare importanta a fost de a integra sistemul de plata si de a asigura securitatea tranzactiilor financiare. Cu o piata online competitiva, magazinul online Ecooptic.ro a avut nevoie de o prezenta puternica in motoarele de cautare pentru a atrage si mentine clienti.

INDUSTRIA:

Optică, ochelari

Soluția Noastră

Am utilizat o structura de categorii si subcategorii bine organizata pentru a ajuta clientii sa gaseasca produsele dorite. De asemenea, s-a utilizat o prezentare vizuala clara, cu imagini de calitate si detalii complete despre produse. S-a utilizat o platforma de plata securizata si de a implementa un sistem de verificare in doua etape pentru a asigura protectia datelor clientilor. S-au utilizat instrumente de analiza a traficului web si de optimizare a continutului pentru a imbunatati pozitia in clasamentul motoarelor de cautare.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Design-ul este unul modern si atractiv, cu o paleta de culori bine aleasa si imagini de calitate pentru a ilustra produsele comercializate.

Navigare

Navigarea este simpla si intuitiva, cu o structura bine organizata si categorii clare pentru produsele comercializate. Utilizatorii pot accesa usor informatiile despre produse, preturi si specificatii, precum si detalii despre livrare si plata. De asemenea, site-ul ofera si un motor de cautare eficient, care faciliteaza gasirea rapida a produselor cautate.

Tehnologii

S-au utilizand cele mai noi tehnologii web pentru a asigura o experienta rapida si usoara de utilizare. Site-ul este optimizat pentru incarcare rapida si functioneaza perfect pe toate dispozitivele, inclusiv pe smartphone-uri si tablete.

Funcții

Site-ul ofera o serie de functii utile pentru clienti, precum posibilitatea de a crea un cont, salvarea produselor preferate, posibilitatea de a scrie recenzii si de a vedea recenziile altor clienti, precum si de a se abona la newsletter-ul magazinului. De asemenea, site-ul ofera si posibilitatea de a contacta direct echipa Ecooptic.ro prin intermediul unui formular de contact.

Fonturi

Fonturile folosite sunt Poppin, Arial si Times New Roman, fiind alese cu grija, asigura o buna vizibilitate si sunt usor de citit. Fonturile sunt integrate bine in design si asigura o consistenta in intregul site, oferind o experienta vizuala placuta si coerenta pentru utilizatori.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.