Aronia Bio - BERRY BERRY GOOD

Aronia Bio are un design modern si atractiv, cu o structura usor de utilizat si o navigare intuitiva. Este construit pe platforma WordPress si foloseste fonturi web standard pentru a oferi o experienta uniforma utilizatorilor.

Challenge

Creerea unui landing page combinată cu e-commerce

Rezultat

Culorile vii si imaginile puternice promoveaza produsele Aronia Bio, iar sectiunea de produse permite utilizatorilor sa achizitioneze produse bazate pe acest fruct.

Share

Scopul proiectului

Aronia Bio este un magazin online care vinde produse bazate pe fructul de aronia.

Provocarea

Crearea site-ului aroniabio.ro a presupus rezolvarea a mai multor obiective, cum ar fi asigurarea unui design atractiv si intuitiv pentru utilizatori, care sa transmita puternic mesajul despre produsele Aronia Bio. A fost necesară o abordare integrată de design si tehnologie, precum si o cunoștință aprofundată a publicului tinta si a scopului site-ului. Integrarea unei sectiuni de produse eficiente si usor de utilizat, care sa permita utilizatorilor sa cumpere produse Aronia Bio, a constituit si ea un aspect important al realizarii site-ului.

INDUSTRIA:

Suc Aronia

Soluția Noastră

Creerea website-ului prin platforma wordpress cu o temă costumizată și modulul woocommerce pentru a gestiona acest magazin online

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Site-ul are un aspect curat și modern, cu culori vii și imagini atractive care promovează produsele Aronia Bio.

Navigare

Site-ul are o structură ușor de utilizat de tipul Landing page combinat cu e-commerce, cu o bară de navigație clară și link-uri către secțiuni importante, cum ar fi produse, despre noi, galerie și contact.

Tehnologii

Site-ul este construit folosind WordPress ca platforma de gestionare a conținutului și folosește o temă personalizată.

Funcții

Site-ul are o secțiune de produse în care se pot achiziționa produse Aronia Bio. De asemenea, există și o secțiune de contact prin care utilizatorii pot lua legătura cu echipa aroniabio.ro.

Fonturi

Site-ul folosește fonturi moderne, cum ar fi Bungee și Roboto, care sunt ușor de citit și oferă un aspect uniform.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top