Impresionează-ți clienții cu un website de prezentare elegant și funcțional

Descoperă puterea unui site de prezentare elegant și funcțional, conceput special pentru a-ți reflecta brandul și a atrage clienți. Cu un design modern și o navigare intuitivă, site-urile noastre de prezentare sunt realizate pentru a-ți evidenția unicitatea și a oferi o experiență memorabilă utilizatorilor.

Design Personalizat

Fiecare site este creat pentru a reflecta identitatea unică a afacerii tale.

Interfață User-Friendly

Platforma WordPress permite gestionarea facilă a conținutului de către tine.

Optimizare SEO

Site-urile noastre sunt optimizate pentru a fi ușor de găsit online.

Responsive Design

Garantăm o experiență de navigare excelentă pe toate dispozitivele.

Securitate avansata

Utilizăm pluginuri de securitate de top pentru a proteja site-ul tău de amenințări.

Întreținere si suport

Oferim suport și întreținere continuă pentru funcționarea impecabilă a site-ului tău.

DE CE RAISIS?

Cu ce suntem diferiți?

Dacă ești aici, înseamnă că îți dorești un website care să strălucească și să îți reprezinte afacerea așa cum merită.

Calitatea este prioritatea noastră

Nu facem compromisuri când vine vorba de calitate. Folosim cele mai noi tehnologii și tehnici de design pentru a crea site-uri care nu doar arată bine, dar funcționează impecabil.

Personalizare la maxim

Fiecare afacere este unică. Oferim soluții personalizate care se potrivesc perfect cu viziunea și nevoile tale. Ne adaptăm și venim cu idei inovatoare pentru a te ajuta să te diferențiezi de concurență.

Suport și colaborare continuă

Suntem aici pentru tine la fiecare pas, de la concept până la implementare și după lansare. Oferim suport constant și suntem mereu disponibili pentru întrebările tale.

Experiență și pasiune

Avem ani de experiență și o echipă pasionată de ceea ce face. Am lucrat cu clienți din diverse industrii și am învățat să adaptăm fiecare proiect pentru a obține cele mai bune rezultate.

Investiție pe termen lung

Un website de calitate este o investiție, nu o cheltuială. Ne concentrăm pe crearea unor site-uri care să rămână relevante și eficiente în timp.Cu noi, investești în viitorul afacerii tale.

Comunicare deschisă

Punem accent pe o colaborare transparentă și deschisă cu clienții noștri. Te ținem mereu la curent cu progresul proiectului și suntem receptivi la feedback-ul tău pentru a asigura rezultatele dorite.

STUDII DE CAZ

Aici sunt câteva
povești de succes pe care le-am sculptat

Vreau Tabla este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera posibilitatea vizitatorului de a-si procura tigla, tabla sau accesorii pentru acoperis
TehnoVolt este un website de prezentare clar si bine structurat, realizat in WordPress care isi prezinta serviciile oferite.
Studio Defalt este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera informatii utile si relevante despre serviciile sale.

Descoperă soluțiile noastre personalizate pentru diverse industrii

Indiferent de domeniul în care activezi, avem soluția perfectă pentru a-ți transforma afacerea într-o prezență online de succes.

Descoperă cum putem să-ți construim un site adaptat nevoilor tale specifice, utilizând cele mai recente tehnologii și design-uri atractive. Fiecare tip de site este creat cu grijă pentru a-ți asigura un impact maxim în fața clienților tăi.

Site-uri alimente și băutură

Transformă afacerea ta de alimente și băuturi într-o prezență online captivantă. Cu designuri atrăgătoare și funcționalități specifice industriei, clienții tăi vor putea comanda rapid și eficient.

Site-uri medicale

Oferă pacienților tăi o platformă online profesională și ușor de utilizat. De la programări online la informații despre servicii și personal medical, site-ul tău va inspira încredere și profesionalism.

Site-uri înfrumusețare

Evidențiază serviciile tale de înfrumusețare cu un site elegant și sofisticat. Ideal pentru saloane, SPA-uri și profesioniști în domeniu, site-ul tău va atrage noi clienți și va promova ofertele speciale.

Site-uri auto

Fie că ești dealer auto sau oferi servicii de reparații și întreținere, un site dedicat industriei auto te va ajuta să te conectezi cu clienții și să îți prezinți oferta într-un mod profesional.

Site-uri construcții

Arată-ți portofoliul de proiecte și atrage noi clienți cu un bine structurat, special creat pentru industria construcțiilor. Prezentările detaliate și galeriile de imagini vor evidenția calitatea lucrărilor tale.

Site-uri imobiliare

Facilitează vânzările și închirierile de proprietăți cu un site imobiliar modern și intuitiv. Include funcționalități precum căutare avansată, hărți interactive și prezentări virtuale pentru a atrage potențiali clienți.

Pachete complete pentru o prezență în mediul online

BASIC

Website de prezentare

RON2800 RON 2500
 • Design personalizat
 • Până la 5 pagini
 • Optimzare SEO de bază
 • Securitate de bază
 • Responnsive Design
 • Pluginuri avansate
 • Suport prioritar

BASIC

Website de prezentare

RON4800 RON 4500
 • Design personalizat
 • Până la 10 pagini
 • Optimzare SEO de bază
 • Securitate de bază
 • Pluginuri avansate
 • Suport prioritar
 • Integrare Newsletter

BASIC

Website de prezentare

RON5800 RON 5500
 • Design personalizat
 • Până la 5 pagini
 • Optimzare SEO de bază
 • Securitate de bază
 • Responnsive Design
 • Responnsive Design
 • Responnsive Design

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva răspunsuri
care s-ar putea să îți fie de folos

Da, un blog aduce multiple beneficii pentru un site de prezentare în WordPress. Permite comunicarea regulată cu audiența, îmbunătățește SEO-ul site-ului prin adăugarea de conținut relevant și actualizat, și consolidează autoritatea în domeniu prin partajarea de informații valoroase.

Un site web poate include o varietate de funcționalități adaptate nevoilor și obiectivelor afacerii dumneavoastră. Acestea pot include formulare de contact, integrare cu rețelele sociale, galerii foto/video, rezervări online, blog, e-commerce (dacă este cazul), optimizare SEO, și multe altele.

Echipa noastră se ocupă de partea de creare a conținutului, însă suntem deschiși să includem și conținutul pe care îl aveți deja sau pe care doriți să-l furnizați. Aceasta asigură o integrare fluidă a mesajului și a identității brandului în conținutul site-ului.

Da, WordPress este recunoscut pentru ușurința sa în administrare. Odată ce site-ul este livrat, vă oferim training și suport pentru a vă gestiona singuri conținutul, actualizările și alte aspecte administrative ale site-ului.

Timpul necesar pentru dezvoltarea unui site variază în funcție de complexitatea proiectului și de colaborarea strânsă cu dumneavoastră pentru a îndeplini toate cerințele. În general, un site de prezentare simplu poate fi livrat în câteva săptămâni, în timp ce proiecte mai complexe pot dura mai mult.

Da, suntem disponibili pentru întreținere continuă, suport tehnic și actualizări ulterioare după lansarea site-ului. Oferim pachete de suport personalizate în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Putem recomanda opțiuni de hosting adecvate pentru nevoile site-ului dumneavoastră. Acestea includ opțiuni scalabile, fiabile și securizate pentru asigurarea funcționării optime a site-ului.Urmărirea clară a obiectivelor și a bugetului, asigurarea conținutului de calitate, colaborarea strânsă cu echipa noastră pentru feedback și aprobări în timp util, și pregătirea pentru administrarea site-ului după livrare.

Urmărirea clară a obiectivelor și a bugetului, asigurarea conținutului de calitate, colaborarea strânsă cu echipa noastră pentru feedback și aprobări în timp util, și pregătirea pentru administrarea site-ului după livrare.

Implicarea dumneavoastră include furnizarea de feedback și aprobări pentru design și conținut, furnizarea de informații specifice despre afacerea dumneavoastră pentru a personaliza site-ul, și participarea la sesiuni de training pentru a gestiona ulterior site-ul singuri.

Da, vă vom configura site-ul cu instrumente de analiză web (de exemplu, Google Analytics) pentru a monitoriza traficul, comportamentul vizitatorilor și alte metrici relevante pentru evaluarea performanței site-ului.

RECOMANDĂRI

Nu ne crede pe cuvânt.
Verificați poveștile de succes uimitoare.

Scroll to Top