Construiește viitorul imobiliar cu un site web profesional.

Descoperiți soluțiile noastre avansate pentru crearea de site-uri imobiliare care pun accent pe designul modern și funcționalitatea optimizată pentru nevoile agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari.

Oferim platforme web personalizate, adaptate specificului domeniului imobiliar, pentru a maximiza vizibilitatea proprietăților și a facilita interacțiunile cu potențialii clienți.

Design Personalizat

Fiecare site este creat pentru a reflecta identitatea unică a afacerii tale.

Listare și căutare avansată

Funcționalități de listare și căutare pentru proprietăți, facilitând procesul de căutare.

Optimizare SEO

Site-urile noastre sunt optimizate pentru a fi ușor de găsit online.

Responsive Design

Garantăm o experiență de navigare excelentă pe toate dispozitivele.

Securitate avansata

Utilizăm pluginuri de securitate de top pentru a proteja site-ul tău de amenințări.

Întreținere si suport

Oferim suport și întreținere continuă pentru funcționarea impecabilă a site-ului tău.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Cui ne adresăm?

La RaisisWeb, suntem dedicați să oferim soluții de web design personalizate pentru industria imobiliară.

Indiferent dacă ești agent imobiliar, dezvoltator, broker independent sau proprietar de imobile, ne asigurăm că site-ul tău web reflectă profesionalismul și unicitatea afacerii tale.

Cu o experiență în industria imobiliară, suntem aici să transformăm vizibilitatea online a afacerii tale și să optimizezi procesele de vânzare și închiriere.

Agenții imobiliare și Brokeri

Ajutăm agențiile imobiliare și brokerii să își promoveze eficient ofertele și serviciile prin site-uri web profesionale.

Dezvoltatori imobiliari

Facilităm promovarea proiectelor noi ale dezvoltatorilor imobiliari prin site-uri web moderne și optimizate pentru SEO.

Manageri de proprietăți

Ajutăm proprietarii să își maximizeze expunerea și să găsească rapid soluții de închiriere, prin intermediul site-urilor web personalizate.

STUDII DE CAZ

Aici sunt câteva
din poveștile domeniului imobiliar pe care le-am sculptat

ApartHotel Piccolo este un site clar și bine structurat, care oferă cea mai bună alternativă la sistemele clasice de cazare.
Proiectul rezidențial AVATRADE, cu un design modern și inovativ, cuprinde apartamente cu două, trei sau patru camere, un spațiu comercial, și numeroase locuri de parcare.
Arium prezintă serviciile de a oferi solutii personalizate de mobila, concepute si realizate in functie de nevoile si preferintele clientilor

Pachete complete pentru o prezență în mediul online

WEBSITE DE PREZENTARE

RON2800 RON 2500
  • Design personalizat
  • Până la 5 pagini
  • Până la 5 pagini

MAGAZIN ONLINE

RON4800 RON 4500
  • Design personalizat
  • Design personalizat
  • Design personalizat

CATALOG PREZENTARE

RON5800 RON 5500
  • Design personalizat
  • Până la 5 pagini
  • Până la 5 pagini

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva răspunsuri
care s-ar putea să îți fie de folos

Un site web dedicat îți permite să-ți prezinti listările de proprietăți într-un mod profesionist și să atragi un număr mai mare de clienți potențiali. Poți oferi informații detaliate despre fiecare proprietate și să creezi o prezență online puternică pentru agenția ta.

Un site web imobiliar îți poate simplifica procesele administrative, permițându-ți să gestionezi listările de proprietăți, să comunici eficient cu clienții și să promovezi serviciile agenției tale. Îți oferă, de asemenea, o platformă centrală pentru a atrage noi clienți și parteneriate.

Pentru a promova eficient un site web imobiliar, poți utiliza strategii de marketing digital precum optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), campanii de publicitate online, utilizarea rețelelor de socializare și colaborarea cu alte platforme imobiliare sau parteneri locali.

Da, un site web imobiliar îți poate oferi expunere la nivel global, permițând clienților internaționali să acceseze și să exploreze listările tale de proprietăți. Poți atrage investitori și cumpărători din diverse țări, extinzând astfel baza ta de clienți.

Timpul necesar pentru crearea unui site web imobiliar depinde de complexitatea proiectului, personalizările necesare și colaborarea strânsă cu echipa de dezvoltare web. În general, un site simplu poate fi livrat în câteva săptămâni, în timp ce proiecte mai complexe pot dura mai mult.

Utilizarea unei platforme CMS precum WordPress facilitează gestionarea și actualizarea conținutului site-ului tău imobiliar fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice avansate. WordPress oferă, de asemenea, o gamă largă de teme și plugin-uri specializate pentru industria imobiliară.

RECOMANDĂRI

Nu ne crede pe cuvânt.
Verificați poveștile de succes uimitoare.

Scroll to Top