Avatrade Residence - Apartamente de vânzare într-o locație privilegiată

Proiectul rezidențial AVATRADE, cu un design modern și inovativ, cuprinde apartamente cu două, trei sau patru camere, un spațiu comercial, și numeroase locuri de parcare.

Challenge

Crearea unui design atractiv și funcțional: Designul trebuie să fie modern și elegant pentru a se potrivi cu imaginea de marcă a companiei și pentru a atrage clienții potențiali. Trebuie să acordam atenție experienței de navigare, astfel încât clienții să poată găsi rapid ceea ce caută.

Rezultat

Rezultatul final al designului, navigării, tehnologiei, funcțiilor și fonturilor pentru un site web implică utilizarea culorilor albe și albastre pentru o experiență estetică și curată. Fonturile Montserrat și Roboto sunt potrivite pentru un design modern și ușor de citit, iar navigarea intuitivă asigură o experiență plăcută pentru utilizator.

Share

Scopul proiectului

Avatrade Residence este un site de prezentare unde vizitatorii pot vedea care sunt beneficiile noilor blocuri cu apartamente din Oradea.

Provocarea

Găsirea și organizarea conținutului relevant pentru fiecare apartament și spațiu comercial, precum specificații, imagini, prețuri și informații despre zonă și facilități. Crearea unui design atractiv și funcțional care să atragă utilizatorii și să permită o navigare ușoară și intuitivă prin site. Integrarea imaginilor de calitate pentru a permite utilizatorilor să vadă cât mai mult din apartamente și spațiile comerciale înainte de a face o vizită în persoană. Optimizarea motorului de căutare pentru a ajuta site-ul să fie bine poziționat în motoarele de căutare și să atragă traficul potențial de cumpărători. Asigurarea securității site-ului și protejarea informațiilor personale ale utilizatorilor.

INDUSTRIA:

Vânzare apartamente in zona rezidentiala

Soluția Noastră

Găsirea și organizarea conținutului, prin organizarea informațiilor pe paginile dedicate fiecărui proiect, cu detalii precum specificații, prețuri, caracteristici tehnice și alte informații utile. Crearea unui design atractiv și funcțional, prin utilizarea unui design responsiv, cu o estetică modernă și ușor de navigat. Integrarea imaginilor și videoclipurilor de înaltă calitate ale apartamentelor și spațiilor comerciale, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a le oferi o imagine cât mai precisă a proiectelor. Optimizarea motorului de căutare (SEO), prin utilizarea plugin-urilor SEO pentru WordPress și prin crearea unui conținut relevant, bine structurat Menținerea securității site-ului, prin asigurarea unui nivel ridicat de securitate și luarea măsurilor necesare pentru a preveni orice vulnerabilitate sau atac cibernetic.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Site-ul are un design modern și curat, cu utilizarea predominantă a culorilor albastru și alb pentru a încorpora brandul companiei și pentru a asigura o experiență de utilizare plăcută pentru vizitatorii site-ului.

Navigare

Navigarea pe site este intuitiva si usoara, astfel incat utilizatorii sa poata gasi informatiile dorite cu usurinta.

Tehnologii

Site-ul este construit in platforma WordPress, ceea ce a permis o dezvoltare rapidă și o gestionare facilă a conținutului.

Funcții

Site-ul ofera mai multe funcții utile, cum ar fi un formular de contact pentru a permite vizitatorilor să ia legătura cu compania, o pagina cu specificatiile ficarui apartament si o prezentare ordonata pe etaje a blocului rezidential

Fonturi

S-au utilizat două fonturi, Montserrat și Roboto, pentru a crea un design coerent și atractiv. Fontul Montserrat este utilizat pentru titluri și fontul Roboto pentru textul principal de pe site. Aceste fonturi sunt ușor de citit și oferă o estetică modernă.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top