Container Street Food - BAR & GRILL

Container Street Food este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera posibilitatea vizitatorului de a-și comanda produse de pe site

Challenge

Integrarea cu sisteme de plată și livrare: Pentru a le permite clienților să plaseze comenzi online și să le primească acasă, vom avea nevoie de o modalitate de a procesa plățile și de a coordona livrarea. Acest lucru poate fi complicat și ar putea necesita integrarea cu diverse servicii terțe.

Rezultat

Un Magazin online cu Meniul bine organizat prezentat în partea de sus a site-ului pentru a ajuta utilizatorii să găsească rapid ceea ce caută. Am folosit și o bară de search pentru a ajuta utilizatorii să găsească mâncarea preferată într-un timp cât mai scurt.

Share

Scopul proiectului

Magazinul Online Container Street Food îşi prezintă produsele în o formă ușor de navigat pentru vizitator!

Provocarea

Integrarea cu sisteme de plată și livrare: Pentru a le permite clienților să plaseze comenzi online și să le primească acasă, vom avea nevoie de o modalitate de a procesa plățile și de a coordona livrarea. Acest lucru poate fi complicat și ar putea necesita integrarea cu diverse servicii terțe.

Administrarea inventarului: Ca cliențil să poată comanda online, va trebui să-ne asigurăm că produsele sunt în stoc și disponibile pentru livrare.

Prezentarea meniului într-un mod atractiv: Este important ca meniul restaurantului să fie prezentat într-un mod atractiv, ușor de citit și de navigat, astfel încât clienții să poată comanda ușor și rapid.

Design-ul site-ului: Pentru a atrage clienți, este important să fie un design atractiv și bine structurat. În plus, site-ul trebuie să fie ușor de utilizat și de navigat.

INDUSTRIA:

Restaurant, Street food

Soluția Noastră

Am ales culori și imagini care să transmită atmosfera restaurantului, precum și meniurile și preparatele speciale.

Am facut structuri de navigare clare, cu secțiuni distincte pentru meniuri, oferte speciale, contact și detalii despre restaurant. S-a utilizat un modul pentru comenzi și integrarea cu o platformă de plată securizată.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Culoarea principală utilizată este negru cu portocaliu, cu un design modern și minimalist. Am folosit imaginile de înaltă calitate ale mâncărurilor delicioase iresistibile pentru vizitator

Navigare

Meniul bine organizat prezentat în partea de sus a site-ului pentru a ajuta utilizatorii să găsească rapid ceea ce caută. Am folosit și o bară de search pentru a ajuta utilizatorii să găsească mâncarea preferată într-un timp cât mai scurt.

Tehnologii

Site-ul este construit folosind platforma WordPress pentru ușurința în administrare și gestionare. De asemenea, cu ajutorul lui WooCommerce se paote gestiona comenzile.

Funcții

Site-ul are o secțiune de contact pentru a ajuta clienții să intre în contact cu restaurantul pentru întrebări și probleme legate de comenzi.

Fonturi

Fontul principal este Open Sans, cu variații pentru a crea un aspect coerent și armonios pe întreg site-ul. Se va utiliza negru ca bază pentru text, iar portocaliul va fi folosit pentru accentuarea anumitor elemente și butoane.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top