Impresionează-ți clienții cu un magazin online elegant și funcțional

La RaisisSoftware, creăm magazine online care nu doar îți prezintă produsele, ci și îți cresc vânzările. Descoperă soluții de design intuitiv și funcționalitate de top pentru afacerea ta online.

Transformă-ți ideile într-o realitate digitală cu noi!

Design Personalizat

Fiecare site este creat pentru a reflecta identitatea unică a afacerii tale.

Interfață User-Friendly

Platforma WordPress permite gestionarea facilă a conținutului de către tine.

Optimizare SEO

Site-urile noastre sunt optimizate pentru a fi ușor de găsit online.

Responsive Design

Garantăm o experiență de navigare excelentă pe toate dispozitivele.

Securitate avansata

Utilizăm pluginuri de securitate de top pentru a proteja site-ul tău de amenințări.

Întreținere si suport

Oferim suport și întreținere continuă pentru funcționarea impecabilă a site-ului tău.

DE CE RAISIS?

Cu ce suntem diferiți?

Dacă ești aici, înseamnă că îți dorești un website care să strălucească și să îți reprezinte afacerea așa cum merită.

Calitatea este prioritatea noastră

Nu facem compromisuri când vine vorba de calitate. Folosim cele mai noi tehnologii și tehnici de design pentru a crea site-uri care nu doar arată bine, dar funcționează impecabil.

Personalizare la maxim

Fiecare afacere este unică. Oferim soluții personalizate care se potrivesc perfect cu viziunea și nevoile tale. Ne adaptăm și venim cu idei inovatoare pentru a te ajuta să te diferențiezi de concurență.

Suport și colaborare continuă

Suntem aici pentru tine la fiecare pas, de la concept până la implementare și după lansare. Oferim suport constant și suntem mereu disponibili pentru întrebările tale.

Experiență și pasiune

Avem ani de experiență și o echipă pasionată de ceea ce face. Am lucrat cu clienți din diverse industrii și am învățat să adaptăm fiecare proiect pentru a obține cele mai bune rezultate.

Investiție pe termen lung

Un website de calitate este o investiție, nu o cheltuială. Ne concentrăm pe crearea unor site-uri care să rămână relevante și eficiente în timp.Cu noi, investești în viitorul afacerii tale.

Comunicare deschisă

Punem accent pe o colaborare transparentă și deschisă cu clienții noștri. Te ținem mereu la curent cu progresul proiectului și suntem receptivi la feedback-ul tău pentru a asigura rezultatele dorite.

STUDII DE CAZ

Aici sunt câteva
povești de succes pe care le-am sculptat

White Smoke este un magazin online, clar si bine structurat, care se ocupa cu prepararea si vanzarea produselor din carne.
Sore Tools este un site clar si bine structurat, care se ocupă cu vânzarea produselor din piele, accesorii și unelte.
Rodd este un magazin online cu un produs inovator, creat pentru creșterea și întărirea imunității, destinat atat copiilor cat și adulților.

Optimizați-vă magazinul online cu integrări esențiale

La RaisisWeb, ne ocupăm să aducem comoditatea în magazinul tău online.

Putem adăuga opțiuni de plată sigure și soluții de livrare eficiente, fără bătăi de cap.

Indiferent dacă vrei să accepți plăți online sau să organizezi livrări rapid, suntem aici pentru a face totul să funcționeze fără cusur.

Descoperă soluțiile noastre personalizate pentru diverse industrii

Indiferent de domeniul în care activezi, avem soluția perfectă pentru a-ți transforma afacerea într-o prezență online de succes.

Descoperă cum putem să-ți construim un site adaptat nevoilor tale specifice, utilizând cele mai recente tehnologii și design-uri atractive. Fiecare tip de site este creat cu grijă pentru a-ți asigura un impact maxim în fața clienților tăi.

Site-uri alimente și băutură

Transformă afacerea ta de alimente și băuturi într-o prezență online captivantă. Cu designuri atrăgătoare și funcționalități specifice industriei, clienții tăi vor putea comanda rapid și eficient.

Site-uri medicale

Oferă pacienților tăi o platformă online profesională și ușor de utilizat. De la programări online la informații despre servicii și personal medical, site-ul tău va inspira încredere și profesionalism.

Site-uri înfrumusețare

Evidențiază serviciile tale de înfrumusețare cu un site elegant și sofisticat. Ideal pentru saloane, SPA-uri și profesioniști în domeniu, site-ul tău va atrage noi clienți și va promova ofertele speciale.

Site-uri auto

Fie că ești dealer auto sau oferi servicii de reparații și întreținere, un site dedicat industriei auto te va ajuta să te conectezi cu clienții și să îți prezinți oferta într-un mod profesional.

Site-uri construcții

Arată-ți portofoliul de proiecte și atrage noi clienți cu un bine structurat, special creat pentru industria construcțiilor. Prezentările detaliate și galeriile de imagini vor evidenția calitatea lucrărilor tale.

Site-uri imobiliare

Facilitează vânzările și închirierile de proprietăți cu un site imobiliar modern și intuitiv. Include funcționalități precum căutare avansată, hărți interactive și prezentări virtuale pentru a atrage potențiali clienți.

Pachete complete pentru o prezență în mediul online

BASIC

Website de prezentare

RON2800 RON 2500
 • Design personalizat
 • Până la 5 pagini
 • Optimzare SEO de bază
 • Securitate de bază
 • Responnsive Design
 • Pluginuri avansate
 • Suport prioritar

BASIC

Website de prezentare

RON4800 RON 4500
 • Design personalizat
 • Până la 10 pagini
 • Optimzare SEO de bază
 • Securitate de bază
 • Pluginuri avansate
 • Suport prioritar
 • Integrare Newsletter

BASIC

Website de prezentare

RON5800 RON 5500
 • Design personalizat
 • Până la 5 pagini
 • Optimzare SEO de bază
 • Securitate de bază
 • Responnsive Design
 • Responnsive Design
 • Responnsive Design

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva răspunsuri
care s-ar putea să îți fie de folos

WordPress este un sistem de gestionare a conținutului (CMS) foarte popular, cunoscut pentru ușurința de utilizare, flexibilitatea și gama largă de teme și plugin-uri. Este o alegere excelentă pentru magazinele online datorită integrării cu WooCommerce, care oferă toate funcționalitățile necesare pentru a vinde produse online.

Veți avea nevoie de un domeniu (numele site-ului), un serviciu de găzduire web care suportă WordPress, și instalarea WordPress pe serverul dvs. De asemenea, este recomandat să aveți cunoștințe de bază în administrarea unui site web.

Da, WordPress oferă o mare flexibilitate în personalizarea designului prin teme și plugin-uri. Puteți alege din mii de teme gratuite și plătite și puteți personaliza aspectul site-ului dvs. folosind editorul de teme sau constructorii de pagini precum Elementor.

WooCommerce suportă o varietate de gateway-uri de plată, inclusiv PayPal, Stripe, Netopia, EuPlatesc și plăți prin card de credit. Puteți configura opțiunile de plată direct din panoul de administrare.

WooCommerce permite configurarea tarifelor de transport bazate pe diferite criterii precum locația, greutatea sau valoarea comenzii. De asemenea, puteți integra servicii de curierat pentru a automatiza procesul de livrare.

Desigur! Ne bucură să vedem cum clienții noștri preiau controlul propriei pagini web și învață cum să o gestioneze pe cont propriu. Dar ar fi de preferat să discuți cu noi înainte de a face acest lucru, pentru a-ți oferi anumite sfaturi care să îți ușureze munca și pentru a păstra totul cât mai profesional posibil.

Promovarea unui website se poate face prin mai multe metode:

 • SEO (Optimizare pentru motoarele de căutare): îmbunătățirea conținutului și a structurii site-ului pentru a apărea în primele rezultate ale motoarelor de căutare.
 • Marketing pe rețelele sociale: utilizarea platformelor precum Facebook, Instagram, Twitter pentru a atrage trafic către site.
 • Publicitate plătită (PPC): campanii de publicitate pe Google Ads, Facebook Ads etc.
 • Email marketing: trimiterea de newslettere și oferte speciale abonaților.
 • Content marketing: crearea de conținut valoros, cum ar fi bloguri, articole, video-uri, pentru a atrage și a implica vizitatorii.

Da, ne puteți contacta și ulterior finalizării site-ului pentru suport tehnic, actualizări, mentenanță și orice alte servicii de care aveți nevoie pentru a vă asigura că site-ul funcționează corect și este mereu la zi.

 •  

Promovarea unui website se poate face prin mai multe metode:

 • SEO (Optimizare pentru motoarele de căutare): îmbunătățirea conținutului și a structurii site-ului pentru a apărea în primele rezultate ale motoarelor de căutare.
 • Marketing pe rețelele sociale: utilizarea platformelor precum Facebook, Instagram, Twitter pentru a atrage trafic către site.
 • Publicitate plătită (PPC): campanii de publicitate pe Google Ads, Facebook Ads etc.
 • Email marketing: trimiterea de newslettere și oferte speciale abonaților.
 • Content marketing: crearea de conținut valoros, cum ar fi bloguri, articole, video-uri, pentru a atrage și a implica vizitatorii.

Implicarea dvs. este esențială pentru succesul proiectului. Va trebui să furnizați informațiile și materialele necesare, cum ar fi:

 • Descrierea afacerii și a produselor/serviciilor.
 • Imagini și texte pentru paginile site-ului.
 • Feedback și aprobări la diferite etape ale dezvoltării.
 • Idei și preferințe în ceea ce privește design-ul și funcționalitățile.

Durata creării unui magazin online poate varia în funcție de complexitatea proiectului, dar în general poate dura între 2 și 8 săptămâni. Aceasta include fazele de planificare, design, dezvoltare, testare și lansare.

Da, puteți monitoriza numărul de vizitatori și multe alte statistici folosind instrumente de analiză web precum Google Analytics. Acestea vă oferă informații detaliate despre traficul pe site, comportamentul vizitatorilor, sursele de trafic și multe altele.

Da, unul dintre avantajele WordPress-ului este ușurința de utilizare. După finalizarea site-ului, veți primi instrucțiuni și training pentru a vă putea administra singur site-ul, inclusiv actualizarea conținutului, adăugarea de produse noi, gestionarea comenzilor și multe altele.

RECOMANDĂRI

Nu ne crede pe cuvânt.
Verificați poveștile de succes uimitoare.

Scroll to Top