Eleganță și funcționalitate într-un site de înfrumusețare

Oferim servicii de creare site-uri de înfrumusețare care combină estetica de top cu performanța tehnologică.

Fie că dețineți un salon de frumusețe, un spa sau o clinică de estetică, soluțiile noastre web personalizate sunt concepute pentru a evidenția serviciile și produsele dumneavoastră.

Design Elegant

Fiecare site este creat pentru a reflecta identitatea unică a afacerii tale.

Programări Online

Implementăm sisteme de programare pentru o gestionare eficientă a rezervărilor.

Optimizare SEO

Site-urile noastre sunt optimizate pentru a fi ușor de găsit online.

Galerii Foto

Secțiuni pentru portofoliu foto și video, arătând clienților tăi cele mai bune lucrări.

Securitate avansată

Utilizăm pluginuri de securitate de top pentru a proteja site-ul tău de amenințări.

Întreținere si suport

Oferim suport și întreținere continuă pentru funcționarea impecabilă a site-ului tău.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Cui ne adresăm?

Îți oferim soluții personalizate dacă ești în industria înfrumusețării.

De la saloane de coafură și spa-uri la specialiștii în machiaj, manichiură și extensii de păr, suntem aici pentru a-ți construi o prezență online captivantă.

Oferim site-uri web moderne și funcționalități adaptate, menite să atragă și să fidelizeze clienții, consolidând reputația ta în acest domeniu competitiv.

Stiliști și Saloane de coafură

Ne adresăm stiliștilor și saloanelor de coafură care doresc să își prezinte portofoliul și să faciliteze programările online.

Saloane de cosmetică și Machiaj

Oferim soluții personalizate pentru saloanele de cosmetică, machiaj și îngrijirea tenului, ajutându-le să atragă și să rețină clienții printr-o prezență online profesională și atractivă.

Saloane de manichiură/pedichiură

Ajutăm specialiștii în manichiură și pedichiură să își prezinte creativitatea și să își gestioneze rezervările eficient, oferind clienților o experiență digitală ușor de utilizat și atractivă.

Extensii de păr și peruci

Ne adresăm saloanelor specializate în extensii de păr și peruci, creând platforme online care să evidențieze calitatea și diversitatea produselor oferite, facilitând astfel achiziția și rezervarea serviciilor.

STUDII DE CAZ

Aici sunt câteva
din poveștile domeniului înfrumusețării pe care le-am sculptat

Oskar Shop este un magazin online profesionist, clar si bine structurat, care se ocupă cu vânzarea de peruci, extensii de păr, accesorii și multe altele.
Mega Sun este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera informatii utile si relevante despre produsele si serviciile sale.
Înfrumusețare Lucicosm este un site dedicat serviciilor de înfrumusețare, cum ar fi: coafor, manichiură, cosmetică și masaj.

Pachete complete pentru o prezență în mediul online

WEBSITE DE PREZENTARE

RON2800 RON 2500
  • Design personalizat
  • Până la 5 pagini
  • Până la 5 pagini

MAGAZIN ONLINE

RON4800 RON 4500
  • Design personalizat
  • Design personalizat
  • Design personalizat

CATALOG PREZENTARE

RON5800 RON 5500
  • Design personalizat
  • Până la 5 pagini
  • Până la 5 pagini

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva răspunsuri
care s-ar putea să îți fie de folos

Un site web specializat în înfrumusețare este cartea ta de vizită digitală, oferind o platformă unde poți prezenta serviciile, portofoliul și ofertele tale într-un mod atrăgător și accesibil. Este o modalitate eficientă de a atrage noi clienți, de a construi încredere și de a consolida reputația în industrie.

Un site specializat îți poate aduce o serie de beneficii, inclusiv automatizarea programărilor online, promovarea activă a serviciilor și produselor tale, creșterea vizibilității și accesibilității brandului tău, și facilitarea comunicării eficiente cu clienții actuali și potențiali.

Promovarea unui site înfrumusețare poate include strategii de marketing digital precum optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), campanii plătite pe Google Ads sau rețelele sociale, colaborări cu influenceri din industrie, blogging și participarea în expoziții sau evenimente locale.

Da, un site web poate contribui la expunerea internațională prin accesibilitatea sa globală și prin utilizarea corectă a strategiilor de marketing digital internațional. Aceasta poate include traducerea conținutului în mai multe limbi, adaptarea la cerințele culturale și geografice ale diferitelor piețe.

Timpul necesar pentru crearea unui site web înfrumusețare depinde de complexitatea proiectului, personalizările necesare și comunicarea fluentă între echipa de dezvoltare și client. În general, un site simplu poate fi finalizat în câteva săptămâni, în timp ce proiecte mai complexe pot dura mai mult, în funcție de cerințele specifice.

Un site web bine proiectat poate îmbunătăți semnificativ experiența clientului prin oferirea de informații clare și detaliate despre serviciile oferite, prețuri, programări online ușor de gestionat și oferte speciale. Acest lucru poate duce la o mai mare satisfacție a clientului și la creșterea fidelizării.

Este important să implementezi măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele personale ale clienților, cum ar fi certificate SSL pentru securizarea conexiunii, actualizări regulate ale platformei și plugin-urilor, gestionarea adecvată a parolelor și politici de confidențialitate clar definite.

RECOMANDĂRI

Nu ne crede pe cuvânt.
Verificați poveștile de succes uimitoare.

Scroll to Top