Înfrumusețare Lucicosm - salon înfrumusețare

Înfrumusețare Lucicosm este un site dedicat serviciilor de înfrumusețare, cum ar fi: coafor, manichiură, cosmetică și masaj.

Challenge

Găsirea unei soluții pentru a prezenta într-un mod coerent și bine organizat serviciile oferite, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid și ușor informațiile de care au nevoie.

Rezultat

Un site modern, atragator, usor de navigat si accesibil pentru utilizatori, care ofera o prezentare completa si detaliata a serviciilor de infrumusetare.

Share

Scopul proiectului

Prezentarea serviciilor de infrumusetare prin intermediul unui site web ușor de navigat și accesibil pentru clienți.

Provocarea

Provocarea realizării website-ului de prezentare a serviciilor de înfrumusețare a constat în crearea unei platforme online care să ofere o prezentare clară și atractivă a serviciilor de manichiură, pedichiură, coafor, frizerie și machiaj, astfel încât potențialii clienți să poată afla rapid informațiile necesare și să fie încurajați să apeleze la serviciile oferite. În plus, am creat o experiență vizuală plăcută și coerentă, care să transmită profesionalismul și atenția la detalii de care dispunem în prestarea serviciilor noastre.

INDUSTRIA:

Servicii de înfrumusețare

Soluția Noastră

Pentru realizarea website-ului de prezentare a serviciilor de infrumusețare, am ales o combinație de culori pastelate și calde, cu o atenție deosebită acordată detaliilor și imaginilor. Am optat pentru o paletă de culori care să transmită o atmosferă relaxantă si placută, astfel încat vizitatorii să se simtă atrași și încurajați să își programeze serviciile dorite. În ceea ce privește fonturile, am selectat tipuri clare și ușor de citit, astfel încât vizitatorii să aiba o experiență placută în navigarea pe site.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Pentru a crea un design de calitate, s-au folosit culori pastelate și imagini de calitate înalte care să reflecte frumusețea și luxul oferit de serviciile prezentate

Navigare

Navigarea este ușoară și intuitivă, astfel încât utilizatorii pot accesa rapid paginile principale, fără a se simți copleșiți de informații sau de design.

Tehnologii

Site-ul este construit folosind tehnologia WordPress, ceea ce garantează o flexibilitate și o ușurință de administrare.

Funcții

Site-ul oferă utilizatorilor acces la un set de funcții și caracteristici, cum ar fi formulare de contact, informații despre servicii, galerie de imagini, pentru a asigura o experiență de utilizare eficientă și personalizată.

Fonturi

Fonturile folosite sunt Lexend Exa și Poppins, ambele fiind fonturi de înaltă calitate și ușor de citit, ceea ce asigură o experiență de utilizare plăcută pentru vizitatorii site-ului.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top