Ce este un catalog de prezentare?

Un catalog de prezentare este un site web dedicat expunerii detaliate a produselor sau serviciilor tale, fără opțiunea de achiziție directă online.

Acesta este ideal pentru afacerile care doresc să își prezinte portofoliul într-un mod profesionist și captivant, oferind informații detaliate pentru potențialii clienți.

Design Personalizat

Fiecare site este creat pentru a reflecta identitatea unică a afacerii tale.

Informații detaliate

Permite clienților să acceseze informații detaliate despre fiecare produs sau serviciu.

SEO Optimizat

Atrage mai mulți vizitatori printr-o optimizare SEO eficientă.

Responsive Design

Garantăm o experiență de navigare excelentă pe toate dispozitivele.

Securitate avansata

Utilizăm pluginuri de securitate de top pentru a proteja site-ul tău de amenințări.

Întreținere si suport

Oferim suport și întreținere continuă pentru funcționarea impecabilă a site-ului tău.

DE CE RAISIS?

Cu ce suntem diferiți?

Dacă ești aici, înseamnă că îți dorești un website care să strălucească și să îți reprezinte afacerea așa cum merită.

Focus pe Calitate, nu pe Cantitate

Investim timp și resurse pentru a asigura cea mai înaltă calitate a serviciilor noastre. Nu facem compromisuri când vine vorba de performanță, securitate și funcționalitate.

Design personalizat și creativ

Fiecare afacere este unică, iar site-ul tău ar trebui să reflecte acest lucru. Creăm designuri personalizate care se aliniază perfect cu identitatea ta vizuală și care captează atenția vizitatorilor.

Suport și colaborare continuă

Nu te lăsăm niciodată singur. Suntem aici pentru tine la fiecare pas, de la concept până la implementare și chiar și după lansare. Oferim suport constant și suntem mereu disponibili pentru a răspunde la întrebările tale și a face ajustările necesare.

Experiență și pasiune

Avem ani de experiență în spate și o echipă pasionată de ceea ce face. Am lucrat cu clienți din diverse industrii și am învățat să adaptăm fiecare proiect pentru a obține cele mai bune rezultate. Pasiunea noastră se reflectă în fiecare website pe care îl creăm.

Inovație și Adaptabilitate

Lumea digitală este în continuă schimbare și noi rămânem mereu la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii. Adaptăm soluțiile noastre pentru a fi mereu înaintea concurenței și pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor tăi.

Proiecte realizate la timp

Știm cât de important este să respecți termenele și bugetele. Planificăm fiecare etapă a proiectului cu atenție și ne asigurăm că livrăm rezultate excelente la timp și în bugetul stabilit.

Pachete complete pentru o prezență în mediul online

BASIC

Website de prezentare

RON2800 RON 2500
 • Design personalizat
 • Până la 5 pagini
 • Optimzare SEO de bază
 • Securitate de bază
 • Responnsive Design
 • Pluginuri avansate
 • Suport prioritar

BASIC

Website de prezentare

RON4800 RON 4500
 • Design personalizat
 • Până la 10 pagini
 • Optimzare SEO de bază
 • Securitate de bază
 • Pluginuri avansate
 • Suport prioritar
 • Integrare Newsletter

BASIC

Website de prezentare

RON5800 RON 5500
 • Design personalizat
 • Până la 5 pagini
 • Optimzare SEO de bază
 • Securitate de bază
 • Responnsive Design
 • Responnsive Design
 • Responnsive Design

STUDII DE CAZ

Aici sunt câteva
povești de succes pe care le-am sculptat

White Smoke este un magazin online, clar si bine structurat, care se ocupa cu prepararea si vanzarea produselor din carne.
TehnoVolt este un website de prezentare clar si bine structurat, realizat in WordPress care isi prezinta serviciile oferite.
Kontrol este un website de prezentare a unui distribuitor de tamplarie PVC si Aluminiu. Acest site este bine structurat si ofera informatii utile despre serviciile si produsele sale.

Descoperă soluțiile noastre personalizate pentru diverse industrii

Indiferent de domeniul în care activezi, avem soluția perfectă pentru a-ți transforma afacerea într-o prezență online de succes.

Descoperă cum putem să-ți construim un site adaptat nevoilor tale specifice, utilizând cele mai recente tehnologii și design-uri atractive. Fiecare tip de site este creat cu grijă pentru a-ți asigura un impact maxim în fața clienților tăi.

Site-uri alimente și băutură

Transformă afacerea ta de alimente și băuturi într-o prezență online captivantă. Cu designuri atrăgătoare și funcționalități specifice industriei, clienții tăi vor putea comanda rapid și eficient.

Site-uri medicale

Oferă pacienților tăi o platformă online profesională și ușor de utilizat. De la programări online la informații despre servicii și personal medical, site-ul tău va inspira încredere și profesionalism.

Site-uri înfrumusețare

Evidențiază serviciile tale de înfrumusețare cu un site elegant și sofisticat. Ideal pentru saloane, SPA-uri și profesioniști în domeniu, site-ul tău va atrage noi clienți și va promova ofertele speciale.

Site-uri auto

Fie că ești dealer auto sau oferi servicii de reparații și întreținere, un site dedicat industriei auto te va ajuta să te conectezi cu clienții și să îți prezinți oferta într-un mod profesional.

Site-uri construcții

Arată-ți portofoliul de proiecte și atrage noi clienți cu un bine structurat, special creat pentru industria construcțiilor. Prezentările detaliate și galeriile de imagini vor evidenția calitatea lucrărilor tale.

Site-uri imobiliare

Facilitează vânzările și închirierile de proprietăți cu un site imobiliar modern și intuitiv. Include funcționalități precum căutare avansată, hărți interactive și prezentări virtuale pentru a atrage potențiali clienți.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva răspunsuri
care s-ar putea să îți fie de folos

Principala diferență este că un catalog de prezentare nu permite achiziții online. Este axat pe prezentarea produselor sau serviciilor cu descrieri detaliate, imagini și specificații, în timp ce un magazin online include funcționalități de coș de cumpărături și procesare a plăților.

Afacerile care doresc să-și prezinte portofoliul de produse sau servicii într-un mod profesionist, precum companiile de producție, distribuitorii, furnizorii de servicii și agențiile de creație, vor beneficia cel mai mult de un catalog de prezentare.

Da, catalogul tău de prezentare poate fi actualizat oricând. Îți oferim o platformă ușor de utilizat care îți permite să adaugi, să editezi sau să ștergi produse și informații rapid și eficient.

Absolut! Ne asigurăm că fiecare catalog de prezentare este optimizat SEO pentru a îmbunătăți vizibilitatea în motoarele de căutare și pentru a atrage mai mulți vizitatori pe site-ul tău.

Da, catalogul tău de prezentare poate include video-uri, galerii foto, documente descărcabile și alte elemente multimedia pentru a oferi o experiență interactivă și informativă utilizatorilor.

Timpul de realizare variază în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele specifice. În general, un catalog de prezentare poate fi finalizat în câteva săptămâni, de la consultare inițială până la lansare.

Catalogul tău de prezentare va fi personalizat pentru a reflecta identitatea și valorile brandului tău. Ne concentrăm pe designuri unice și funcționalități care să îți pună în valoare produsele sau serviciile, asigurându-ne că se diferențiază în mod clar de concurență.

Oferim suport continuu și servicii de mentenanță pentru a ne asigura că site-ul tău funcționează impecabil și este mereu actualizat. Suntem aici pentru a te ajuta cu orice modificare sau problemă tehnică.

 • Costurile variază în funcție de complexitatea proiectului și de funcționalitățile dorite. Oferim pachete flexibile care se pot adapta bugetului și nevoilor tale. Contactează-ne pentru o ofertă personalizată.

 

RECOMANDĂRI

Nu ne crede pe cuvânt.
Verificați poveștile de succes uimitoare.

Scroll to Top