Kontrol - Distribuitor Tamplarie PVC si Aluminiu

Kontrol este un website de prezentare a unui distribuitor de tamplarie PVC si Aluminiu. Acest site este bine structurat si ofera informatii utile despre serviciile si produsele sale.

Challenge

Prezentarea unei game diversificate de produse și servicii într-un mod accesibil și atrăgător pentru vizitatori. Gasirea unei modalitati eficiente de a permite utilizatorilor să exploreze și să aleagă dintr-o varietate extinsă de opțiuni în cadrul cosului de ofertare.

Rezultat

Website modern și intuitiv, care oferă o experiență fluidă utilizatorilor. Prin organizarea clară a categoriilor de produse și servicii, vizitatorii pot explora cu ușurință opțiunile disponibile și pot adăuga produse în cosul de ofertare.

Share

Scopul proiectului

Organizare clară a categoriilor de produse și servicii, astfel încât vizitatorii să poată explora cu ușurință opțiunile disponibile și să poată adăuga produse în cosul de ofertare.

Provocarea

Organizarea eficienta a gamei variate de produse si servicii pentru a facilita navigarea si selectia rapida.

Crearea unei experiente de utilizator fluida, de la explorarea produselor pana la finalizarea comenzilor.

Evidentierea clara a avantajelor produselor si serviciilor pentru a atrage si convinge potentialii clienti.

INDUSTRIA:

Constructii, Tamplarie PVC, Aluminiu, Amenajari interioare

Soluția Noastră

Structura bine organizata, care permite vizitatorilor sa exploreze usor gama de produse si servicii, asigurand o experienta de navigare placuta.

Interfata intuitiva si prietenoasa, care faciliteaza vizitatorilor sa adauge produse in cosul de ofertare si sa finalizeze comanda cu putine eforturi.

Comunicare clara a beneficiilor oferite de produsele si serviciile Kontrol, contribuind la convingerea clientilor sa aleaga solutiile de tamplarie PVC si Aluminiu.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Design-ul website-ului Kontrol îmbină estetica modernă cu căldura unui ton de culoare maro, având subtile nuanțe de portocaliu, creând astfel o atmosferă prietenoasă și naturală, evocând lemnul și confortul.

Navigare

Navigarea ușoară și intuitivă oferă vizitatorilor o experiență plăcută, permițându-le să descopere rapid produsele și serviciile într-un mod fluid.

Tehnologii

Website-ul Kontrol a fost construit pe platforma WordPress, integrând tehnologii avansate pentru a asigura o funcționare eficientă și o experiență consistentă pentru utilizatori.

Funcții

Website-ul Kontrol a fost construit pe platforma WordPress, integrând tehnologii avansate pentru a asigura o funcționare eficientă și o experiență consistentă pentru utilizatori.

Fonturi

Fonturile Open Sans și Poppins au fost alese cu grijă pentru a oferi o citire ușoară și coerentă, contribuind la identitatea vizuală modernă a website-ului.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.