Promovare digitală: Transformă-ți afacerea în succes online

Transformă-ți prezența online și atrage clienți noi cu serviciile noastre de marketing digital. Fiecare afacere merită o strategie personalizată care să asigure creșterea și succesul pe termen lung.

Analiză & Strategie

Analizăm piața și concurența, identificăm obiectivele și creăm un plan care să te ajute să te diferențiezi.

Copywriting

Creăm texte captivante pentru website-uri, bloguri, newslettere și rețele sociale, menite să atragă și să rețină clienții.

Analiză și Optimizare SEO

Îți optimizăm site-ul pentru motoarele de căutare, asigurându-ne că afacerea ta apare în primele rezultate și atrage trafic organic.

Promovare pe Rețelele Sociale

Gestionăm prezența ta pe rețelele sociale și dezvoltăm campanii eficiente pentru a atrage și fideliza clienți.

Campanii PPC (Pay-Per-Click)

Crește-ți vizibilitatea și atrage clienți noi cu campanii PPC bine structurate pe Google Ads, Facebook Ads și alte platforme.

Campanii de Email Marketing

Dezvoltăm campanii personalizate de email marketing pentru a crește vânzările și loialitatea clienților.

DE CE RAISIS?

Cu ce suntem diferiți?

Dacă ești aici, înseamnă că îți dorești un website care să strălucească și să îți reprezinte afacerea așa cum merită.

Calitatea este prioritatea noastră

Nu facem compromisuri când vine vorba de calitate. Folosim cele mai noi tehnologii și tehnici de design pentru a crea site-uri care nu doar arată bine, dar funcționează impecabil. Fiecare detaliu contează și ne asigurăm că totul este perfect.

Personalizare la maxim

Suntem conștienți că fiecare afacere este unică și are nevoie de ceva special. De aceea, oferim soluții personalizate care se potrivesc perfect cu viziunea și nevoile tale. Ne adaptăm și venim cu idei inovatoare pentru a te ajuta să te diferențiezi de concurență.

Suport și colaborare continuă

Nu te lăsăm niciodată singur. Suntem aici pentru tine la fiecare pas, de la concept până la implementare și chiar și după lansare. Oferim suport constant și suntem mereu disponibili pentru a răspunde la întrebările tale și a face ajustările necesare.

Experiență și pasiune

Avem ani de experiență în spate și o echipă pasionată de ceea ce face. Am lucrat cu clienți din diverse industrii și am învățat să adaptăm fiecare proiect pentru a obține cele mai bune rezultate. Pasiunea noastră se reflectă în fiecare website pe care îl creăm.

Investiție pe termen lung

Știm că un website de calitate este o investiție, nu o cheltuială. De aceea, ne concentrăm pe crearea unor site-uri care să rămână relevante și eficiente în timp. Cu noi, investești în viitorul afacerii tale.

Comunicare deschisă

Punem accent pe o colaborare transparentă și deschisă cu clienții noștri. Te ținem mereu la curent cu progresul proiectului și suntem receptivi la feedback-ul tău pentru a asigura rezultatele dorite.

Pachete complete pentru o prezență în mediul online

START

Ideal pentru afacerile mici sau pentru cei care sunt la început în marketingul digital.

RON2800 RON 2500
 • Strategie personaliză
 • Copywriting pentru 3 pagini
 • Gestionare social media (1 platformă)
 • 1 campanie PPC
 • 1 campanie email marketing

GROWTH

Perfect pentru afacerile care doresc să își accelereze creșterea și să atragă mai mulți clienți.

RON4800 RON 4500
 • Strategie personalizată detaliată
 • Copywriting pentru 5 pagini și bloguri
 • Gestionare social media (2 platforme)
 • 3 campanii PPC
 • 3 campanii de email marketing

PREMIUM

Pentru afacerile mari care vor să domine piața și să maximizeze ROI-ul.

RON5800 RON 5500
 • Strategie avansată și analiză concurențială
 • Copywriting complet și conținut multimedia
 • Gestionare social media (toate platformele relevante)
 • Campanii PPC nelimitate
 • Campanii de email marketing nelimitate

STUDII DE CAZ

Aici sunt toate
poveștile de succes pe care le-am sculptat

White Smoke este un magazin online, clar si bine structurat, care se ocupa cu prepararea si vanzarea produselor din carne.
Vreau Tabla este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera posibilitatea vizitatorului de a-si procura tigla, tabla sau accesorii pentru acoperis
TehnoVolt este un website de prezentare clar si bine structurat, realizat in WordPress care isi prezinta serviciile oferite.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva răspunsuri
care s-ar putea să îți fie de folos

O strategie personalizată de marketing digital poate aduce beneficii semnificative, inclusiv creșterea vizibilității online, atragerea unui public țintit, creșterea traficului pe site-ul tău și, în final, generarea mai multor lead-uri și vânzări. Aceasta permite adaptarea tuturor eforturilor de marketing la nevoile specifice ale afacerii tale, asigurând eficiență și maximizare a resurselor investite.

SEO (Search Engine Optimization) este esențial pentru a crește vizibilitatea unui site pe motoarele de căutare precum Google. Optimizarea corectă a site-ului, inclusiv a conținutului și a structurii, poate atrage trafic organic de calitate, ceea ce înseamnă că vizitatorii sunt deja interesați de produsele sau serviciile tale.

Promovarea pe rețelele sociale ajută la crearea unei comunități online angajate în jurul brandului tău. Aceasta nu numai că îți crește vizibilitatea, dar și îți permite să interacționezi direct cu clienții tăi, să primești feedback în timp real și să crești loialitatea clienților.

Campaniile PPC (Pay-Per-Click) permit afișarea anunțurilor plătite în motoarele de căutare sau pe rețelele sociale, unde plătești doar când un utilizator face clic pe anunțul tău. Pentru a maximiza ROI-ul, este esențial să alegi cuvinte cheie relevante, să targetezi corect audiența și să optimizezi continuu campaniile în funcție de performanțele obținute.

Campaniile de email marketing sunt eficiente pentru a menține legătura cu clienții existenți și pentru a atrage clienți noi. Prin mesaje personalizate și relevante, poți crește implicarea clienților, poți stimula vânzările repetate și poți informa audiența despre oferte speciale sau noutăți în business-ul tău.

Colaborarea începe cu o evaluare detaliată a nevoilor și obiectivelor afacerii tale. Echipa noastră va propune o strategie personalizată, va implementa și va monitoriza campaniile, oferind rapoarte regulate și ajustând strategia în funcție de rezultatele obținute. Asigurăm transparență și comunicare constantă pentru a asigura succesul colaborării noastre.

RECOMANDĂRI

Nu ne crede pe cuvânt.
Verificați poveștile de succes uimitoare.

Scroll to Top