Construiți un viitor digital printr-un site profesional.

În domeniul construcțiilor, un site web profesionist este cheia pentru a atrage noi clienți și pentru a prezenta proiectele și serviciile tale.

La RaisisWeb, creăm site-uri web inovatoare și funcționale, adaptate specificului industriei construcțiilor. Fie că ai nevoie de un site de prezentare, un portofoliu de proiecte, un magazin online de materiale sau un landing page, suntem aici să îți oferim soluții personalizate și performante.

Design profesional

Fiecare site este creat pentru a reflecta identitatea unică a afacerii tale.

Portofoliu de proiecte

Creăm portofolii care prezintă în detaliu proiectele tale, cu imagini și descrieri.

Optimizare SEO

Site-urile noastre sunt optimizate pentru a fi ușor de găsit online.

Integrare de hărți și locații

Integram hărți interactive care arată locațiile proiectelor tale.

Securitate avansată

Utilizăm pluginuri de securitate de top pentru a proteja site-ul tău de amenințări.

Întreținere si suport

Oferim suport și întreținere continuă pentru funcționarea impecabilă a site-ului tău.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Cui ne adresăm?

RaisisWeb se adresează unei game largi de afaceri din industria construcțiilor, de la dezvoltatori imobiliari și antreprenori generali până la furnizori de materiale și echipamente de construcții. Echipa noastră de experți colaborează cu tine pentru a înțelege specificul afacerii tale și pentru a dezvolta un site web care să evidențieze profesionalismul și calitatea serviciilor tale.

Indiferent dacă gestionezi proiecte mari de infrastructură, oferi servicii de renovare sau vinzi materiale de construcții, un site web bine realizat este esențial pentru a te diferenția de concurență. Prin design-uri captivante, funcționalități avansate și optimizare SEO, vom transforma site-ul tău într-un instrument puternic de marketing și vânzări, asigurându-ne că afacerea ta strălucește pe scena digitală.

Antreprenori generali

Realizăm site-uri funcționale și informative pentru antreprenorii generali, evidențiind serviciile și realizările lor.

Furnizori de materiale de construcții

Construim magazine online performante pentru furnizorii de materiale de construcții, optimizate pentru vânzări și gestionarea inventarului.

Firme de renovare

Dezvoltăm site-uri atractive pentru firmele de renovare, punând accent pe calitatea și diversitatea serviciilor oferite.

Ingineri și arhitecți

Creăm portofolii digitale impresionante pentru ingineri și arhitecți, care să prezinte proiectele și competențele lor.

Distribuitori de echipamente de construcții

Oferim soluții digitale pentru distribuitorii de echipamente de construcții, facilitând prezentarea și comercializarea produselor.

STUDII DE CAZ

Aici sunt câteva
poveștil din domeniul construcții pe care le-am sculptat

Vreau Tabla este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera posibilitatea vizitatorului de a-si procura tigla, tabla sau accesorii pentru acoperis
TehnoVolt este un website de prezentare clar si bine structurat, realizat in WordPress care isi prezinta serviciile oferite.
Sparks Services este un website de prezentare realizat in WordPress, bine structurat, care ofera informatii utile si relevante despre serviciile sale.

Pachete complete pentru o prezență în mediul online

WEBSITE DE PREZENTARE

RON2800 RON 2500
 • Design personalizat
 • Până la 5 pagini
 • Până la 5 pagini

MAGAZIN ONLINE

RON4800 RON 4500
 • Design personalizat
 • Design personalizat
 • Design personalizat

CATALOG PREZENTARE

RON5800 RON 5500
 • Design personalizat
 • Până la 5 pagini
 • Până la 5 pagini

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva răspunsuri
care s-ar putea să îți fie de folos

Un site specializat în domeniul construcțiilor îți permite să prezinți portofoliul de lucrări, să atragi noi clienți și să te poziționezi ca un expert în industrie. Un site bine realizat transmite profesionalism și poate deveni o unealtă esențială în generarea de lead-uri.

 • Un site de construcții poate servi ca o platformă centrală pentru comunicare și marketing. Poți publica studii de caz, testimoniale de la clienți mulțumiți, și articole despre proiectele tale. De asemenea, poți utiliza blogul pentru a oferi sfaturi și pentru a împărtăși noutăți din domeniul construcțiilor, ceea ce poate crește vizibilitatea și credibilitatea firmei tale.

Promovarea unui site de construcții se poate face prin SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare), campanii de publicitate online (Google Ads, Facebook Ads), parteneriate cu alte site-uri de profil, și prin social media. Participarea la evenimente și conferințe din domeniu și publicarea de articole în reviste de specialitate pot de asemenea contribui la creșterea vizibilității.

Da, un site poate fi accesibil de oriunde din lume, ceea ce îți permite să atragi clienți internaționali. Dacă oferi servicii sau produse care pot fi exportate sau contractate din străinătate, un site bine optimizat și tradus în mai multe limbi poate extinde semnificativ piața ta țintă.

Timpul necesar pentru realizarea unui site de construcții variază în funcție de complexitatea și cerințele proiectului. În general, un site simplu poate fi gata în câteva săptămâni, în timp ce un site mai complex, cu funcționalități avansate, poate necesita câteva luni. Colaborarea strânsă cu dezvoltatorii web și oferirea rapidă a materialelor necesare (texte, imagini, etc.) poate accelera procesul.

  • Un site de construcții ar trebui să includă o prezentare a companiei, detalii despre serviciile oferite, un portofoliu de proiecte anterioare, testimoniale ale clienților, informații de contact și un blog cu articole relevante. Este important să ai o structură clară și informații actualizate pentru a atrage și menține interesul vizitatorilor.
 •  

Securitatea unui site este esențială pentru a proteja datele sensibile și pentru a preveni atacurile cibernetice. Poți asigura securitatea site-ului prin utilizarea unui certificat SSL, actualizarea regulată a platformei și pluginurilor utilizate, utilizarea unor parole puternice, și implementarea unor soluții de securitate precum firewall-uri și sisteme de detectare a intruziunilor.

Costurile pentru crearea unui site de construcții pot varia semnificativ în funcție de complexitatea și funcționalitățile necesare. Acestea pot include costuri de design și dezvoltare, achiziția de domeniu, găzduire web, și eventuale costuri pentru marketing și promovare. Întreținerea site-ului implică actualizări regulate, backup-uri, și monitorizare continuă, care pot necesita fie timp și efort propriu, fie angajarea unui specialist.

RECOMANDĂRI

Nu ne crede pe cuvânt.
Verificați poveștile de succes uimitoare.

Scroll to Top