Gust și profesionalism într-un singur loc.

În lumea digitală de astăzi, prezența online este esențială pentru succesul oricărei afaceri din domeniul alimentației și băuturilor.

La RaisisWeb, creăm site-uri web inovatoare și captivante, care aduc în prim-plan calitatea și unicitatea produselor tale.

Design Personalizat

Fiecare site este creat pentru a reflecta identitatea unică a afacerii tale.

Funcționalitate avansată

Implementăm funcționalități avansate pentru o experiență de navigare eficientă.

Optimizare SEO

Site-urile noastre sunt optimizate pentru a fi ușor de găsit online.

Integrare Social Media

Conectăm site-ul cu platforme de social media pentru o vizibilitate crescută.

Securitate avansata

Utilizăm pluginuri de securitate de top pentru a proteja site-ul tău de amenințări.

Întreținere si suport

Oferim suport și întreținere continuă pentru funcționarea impecabilă a site-ului tău.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Cui ne adresăm?

RaisisWeb este dedicat să ofere soluții personalizate pentru o gamă largă de afaceri din domeniul alimentației și băuturilor. Fie că ești proprietarul unui restaurant de lux, al unei cafenele cochete sau al unui magazin online de alimente, serviciile noastre de web design sunt concepute pentru a reflecta specificul și valorile brandului tău.

Prin design-uri inovatoare, funcționalități avansate și optimizare SEO, vom transforma site-ul tău într-un instrument puternic de marketing și vânzări, asigurându-ne că afacerea ta strălucește pe scena digitală.

Restaurante și Cafenele

Oferim site-uri elegante și funcționale pentru restaurante și cafenele, care să evidențieze meniurile și evenimentele speciale.

Magazine online de alimente

Creăm platforme e-commerce performante pentru magazinele de alimente, optimizate pentru vânzări și gestionarea inventarului.

Producători de băuturi

Realizăm site-uri de prezentare sofisticate pentru producătorii de băuturi, punând accent pe calitatea și originea produselor.

Servicii de catering

Dezvoltăm site-uri pentru firmele de catering, cu funcționalități de comandă online și prezentare a meniurilor personalizate.

Distribuitori de produse alimentare

Oferim soluții digitale pentru distribuitorii de produse alimentare, facilitând prezentarea și comercializarea produselor en-gros.

STUDII DE CAZ

Aici sunt câteva
povești din domeniul alimentației pe care le-am sculptat

White Smoke este un magazin online, clar si bine structurat, care se ocupa cu prepararea si vanzarea produselor din carne.
Jubi Foods este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera informatii despre produsele acestora, pe bază de plante și organice.
Crama Jitar este un magazin online, clar si bine structurat, care se ocupa cu vanzarea vinurilor Feteasca Alba si Feteasca Neagra.

Pachete complete pentru o prezență în mediul online

WEBSITE DE PREZENTARE

RON2800 RON 2500
  • Design personalizat
  • Până la 5 pagini
  • Până la 5 pagini

MAGAZIN ONLINE

RON4800 RON 4500
  • Design personalizat
  • Design personalizat
  • Design personalizat

CATALOG PREZENTARE

RON5800 RON 5500
  • Design personalizat
  • Până la 5 pagini
  • Până la 5 pagini

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva răspunsuri
care s-ar putea să îți fie de folos

Un site specializat îți permite să te adresezi direct nevoilor și intereselor publicului țintă. Un design și un conținut adaptate specificului afacerii tale din domeniul alimentației și băuturilor vor atrage clienți mai relevanți și vor spori conversiile.

Un site web bine construit poate crește vizibilitatea și credibilitatea afacerii tale, facilitând comunicarea cu clienții, promovarea produselor și serviciilor tale și gestionarea eficientă a comenzilor și rezervărilor online.

Promovarea unui site poate fi realizată prin diverse metode, inclusiv optimizare SEO, campanii de marketing pe social media, publicitate plătită (Google Ads, Facebook Ads), email marketing și colaborări cu influenceri din domeniu.

Da, un site web îți permite să ajungi la un public global. Optimizarea SEO pentru limbi străine, integrările cu platforme de livrare internaționale și opțiunile de plată globală îți pot extinde afacerea dincolo de granițele locale.

Implementăm cele mai recente măsuri de securitate, inclusiv SSL, protecție împotriva atacurilor DDoS și actualizări constante de securitate.

Da, oferim integrarea cu diverse sisteme de plată online pentru a facilita tranzacțiile sigure și rapide.

Durata realizării unui site depinde de complexitatea acestuia, dar în general, proiectele noastre se finalizează între 2 și 6 săptămâni.

Costurile variază în funcție de specificațiile și funcționalitățile dorite. Oferim pachete personalizate pentru fiecare tip de afacere.

Da, toate site-urile noastre sunt construite pe platforme user-friendly, care îți permit să actualizezi conținutul cu ușurință.

Absolut! Optimizarea SEO este inclusă în toate pachetele noastre pentru a te ajuta să obții vizibilitate maximă online.

Da, toate site-urile noastre sunt responsive și optimizate pentru o experiență excelentă pe orice dispozitiv mobil.

Da, oferim suport tehnic continuu pentru a ne asigura că site-ul tău funcționează impecabil în orice moment.

RECOMANDĂRI

Nu ne crede pe cuvânt.
Verificați poveștile de succes uimitoare.

Scroll to Top