Corsem - Instalații de utilizare, extinderi rețea de distribuție, realizare branșament gaze naturale

Corsem este un site profesionist, realizat in html css si js unde prezentam serviciile profesionale oferite de Corsem.

Challenge

Asigurarea unei experiențe de utilizare adecvate, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid și ușor informațiile de care au nevoie. Asigurarea securității site-ului și protejarea datelor clienților și a informațiilor confidentiale.

Rezultat

Navigarea pe site este ușoară datorită structurii clare și intuitive, iar secțiunea dedicată serviciilor este bine organizată și accesibilă. Site-ul oferă, de asemenea, informații suplimentare, precum detalii de contact și locații.

Share

Scopul proiectului

Site-ul Corsem este un site in care prezentam calitatea, profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea acestei firme

Provocarea

Prezentarea serviciilor complexe într-un mod simplu și ușor de înțeles pentru vizitatorii site-ului.

Experienţa de utilizare adecvate, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid și ușor informațiile de care au nevoie.

Securitatea site-ului și protejarea datelor clienților și a informațiilor confidentiale.

Optimizarea pentru motoarele de căutare și că îndeplinește cerințele SEO pentru a ajuta la clasarea cât mai înaltă în rezultatele de căutare.

Asigurarea unei prezentări profesionale, prin alegerea unei scheme de culori și fonturi adecvate și utilizarea unei imagini corespunzătoare a firmei.

INDUSTRIA:

Întreținere, reparații și montaje ascensoare

Soluția Noastră

Este important să planificăm structura site-ului și conținutul înainte de a începe designul și dezvoltarea. Astfel, trebuie să ne asigurăm că informațiile esențiale sunt prezentate în mod clar și accesibil pentru utilizatori.

Site-ul trebuie să fie compatibil cu dispozitivele mobile, precum și cu computerele desktop, astfel încât utilizatorii să poată accesa informațiile în mod eficient de pe orice dispozitiv.

Pentru a face site-ul mai interactiv, putem include un formular de contact și harti cu locațiile, care pot ajuta utilizatorii să ia legătura cu firma și să găsească mai ușor locația.

Pentru a asigura că site-ul este găsit de potențialii clienți, trebuie să optimizăm site-ul pentru motoarele de căutare. Acest lucru poate include crearea de titluri și descrieri relevante pentru paginile web, utilizarea cuvintelor cheie și îmbunătățirea vitezei de încărcare a site-ului.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Se folosesc culorile rosu si alb, cu accent pe rosu pentru a crea o atmosfera de putere si urgenta.

Navigare

Meniul de navigare este simplu, cu pagini separate pentru fiecare serviciu oferit de firma.

Tehnologii

Site-ul este construit folosind HTML, CSS si JS pentru a permite o personalizare mai mare a design-ului si o experienta de utilizare mai fluida pentru utilizatorii site-ului.

Funcții

Site-ul include informatii de contact pentru firma, o harta pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca locatia acesteia si link-uri catre conturile de social media pentru a mentine o conexiune cu clientii.

Fonturi

Fontul principal utilizat va fi Poppins, care este un font modern si usor de citit, potrivit pentru un site de prezentare.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.