Autodel - REPREZENTANȚĂ HYUNDAI

Autodel este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera informatii utile si relevante despre produsele si serviciile sale.

Challenge

Pentru a crea o experiență plăcută pentru utilizatori, a trebuit sa adunam informații despre fiecare model Hyundai și să le organizam astfel încât să fie ușor de găsit și de comparat între ele.

Rezultat

Navigarea pe site este ușoară datorită structurii clare și intuitive, iar categoriile sunt bine organizate. Site-ul oferă, de asemenea, informații suplimentare, precum detalii despre fiecare model in parte.

Share

Scopul proiectului

A oferi o gamă variată de autoturisme și autoutilitare rulate, cu o navigare usoară .pentru vizitatori

Provocarea

Găsirea și organizarea conținutului - Pentru a crea o experiență plăcută pentru utilizatori, trebuie sa adunam informații despre fiecare model Hyundai și să le organizam astfel încât să fie ușor de găsit și de comparat între ele. În plus, a trebuit să obțineținem informații exacte despre specificațiile, prețurile și opțiunile de finanțare ale fiecărui model. Crearea unui design atractiv și funcțional - Site-ul trebui să fie atractiv și să ofere o navigare ușoară pentru utilizatori. A trebuit să alegem un șablon adecvat și să îl personalizam pentru a se potrivi cu imaginea de marcă a Hyundai.

INDUSTRIA:

Mașini Hyundai

Soluția Noastră

Am luat informații despre modelele Hyundai pe site-ul oficial al producătorului sau pe site-uri de vânzare de mașini. O abordare utilă a fost să organizam informațiile pe paginile dedicate fiecărui model, cu detalii precum specificații, prețuri, caracteristici tehnice și alte informații utile. Crearea unui design atractiv și funcțional - Am folosit o tema personalizata pentru a se potrivi cu imaginea de marcă Hyundai. Este important ca experiența de navigare sa fie ușoară și intuitivă, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid ceea ce caută.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Designul site-ului Autodel.ro este atractiv și modern, cu o temă specializată pentru site-uri auto și personalizat în conformitate cu imaginea de marcă Hyundai.

Navigare

Navigarea pe site-ul Autodel.ro este intuitivă și ușoară, cu o organizare clară și accesibilă a informațiilor pentru fiecare model de mașină. Meniul principal oferă acces rapid la paginile dedicate fiecărei categorie

Tehnologii

Site-ul este construit folosind WordPress ca platforma de gestionare a conținutului și folosește o temă personalizată.

Funcții

Site-ul ofera utilizatorilor acces la un set de functii si caracteristici, cum ar fi formulare de contact, informații detaliate despre fiecare model de mașină, si multe altele, pentru a asigura o experienta de utilizare eficienta si personalizata.

Fonturi

Utilizarea fontului Open Sans pe site-ul Autodel.ro este o alegere bună, oferind o citire ușoară și plăcută pentru utilizatorii site-ului. Alegerea fontului corespunde cu imaginea de marcă modernă și fresh a Hyundai.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top