Netcom Activ - Sisteme integrate cu profesionalismul

Netcom Activ este un site care oferă servicii de consultanță, proiectare, dezvoltare și management de proiect, integrare de sistem și suport operațional

Challenge

Prezentarea cu succes a gamei de servicii oferite dar și crearea unei navigări simple și intuitive pentru a permite utilizatorilor să găsească rapid informațiile dorite.

Rezultat

Un site web modern, cu o navigare ușoară și cu un design simplu și eficient. Am prezentat informațiile într-un mod clar și structurat, utilizând imagini și grafice atractive, astfel încât vizitatorii să poată înțelege serviciile oferite și să le aprecieze valoarea.

Share

Scopul proiectului

Construirea de sisteme care lucrează pentru parteneri, maximizând beneficiile unei abordări unificate de integrare de soluții.

Provocarea

Selectarea culorilor și a fonturilor care să se potrivească cu imaginea Netcom Activ și să îmbunătățirea înțelegerii serviciilor lor. Securitatea site-ului a fost o altă preocupare, deoarece site-ul avea nevoie să fie protejat împotriva atacurilor cibernetice. De asemenea, am avut în vedere și optimizarea motoarelor de căutare (SEO) pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului în căutările online și creșterea traficului web.

INDUSTRIA:

Telecomunicații, securitate

Soluția Noastră

Utilizarea unei combinații de culori și fonturi care să se potrivească cu imaginea Netcom Activ și să îmbunătățească înțelegerea serviciilor oferite. Am utilizat o gamă de culori puternice, cu tonuri de albastru pentru a accentua profesionalismul și seriozitatea serviciilor oferite. În ceea ce privește securitatea site-ului, am utilizat cele mai bune practici de securitate WordPress. Pentru a optimiza SEO, am utilizat o strategie de cuvinte cheie relevante și am optimizat structura site-ului pentru a îmbunătăți performanța în motoarele de căutare.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Designul a fost realizat cu culori potrivite și a fost bine aranjat în pagină, astfel încât să ofere o experiență plăcută de navigare. Am utilizat o aranjare inteligentă a elementelor în pagină, cu un meniu principal bine structurat și cu butoane de navigare bine amplasate, pentru a ușura căutarea informațiilor și a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Navigare

Navigarea a fost ușoară și intuitivă, cu un meniu principal bine organizat și structurat, care oferă informații clare și ușor de accesat pentru utilizatori.

Tehnologii

Pentru realizarea site-ului am folosit platforma WordPress, astfel încât să putem oferi o experiență de navigare cât mai rapidă și mai plăcută. Am utilizat o arhitectură bine gândită a informațiilor, pentru a face navigarea cât mai simplă și mai intuitivă posibil.

Funcții

Site-ul a fost dotat cu funcții utile și bine structurate, precum filtre de căutare, formulare de contact și alte funcții relevante, care să permită utilizatorilor să găsească informațiile dorite cât mai rapid și mai ușor.

Fonturi

Fontul folosit a fost Helvetica, un font modern și bine structurat, care să ofere o bună lizibilitate și să fie ușor de citit de către utilizatori. Acest font a fost folosit cu grijă, pentru a oferi o experiență plăcută de citire și pentru a îmbunătăți vizual site-ul.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top