Alexandra Irinciuc - Studio de design si manufactura

Alexandra Irinciuc este un website simplu si clar, dedicat prezentarii creatiilor, oferind vizitatorilor o experienta online captivanta a desinului minimalist si a producatiei de genti si accesorii din piele.

Challenge

Principalul challenge în crearea website-ului Alexandra Irinciuc a fost să transmitem în mod eficient și captivant pasiunea, creațiile unice și estetica minimalistă. Trebuia să găsim o modalitate de a reflecta în online măiestria și atenția la detalii din fiecare produs, precum și povestea din spatele fiecărei creații.

Rezultat

Rezultatul este o platformă online ce ilustrează cu grație și claritate creațiile minimalist-elegante, precum și procesul creativ al designerului. Portofoliul prezentat oferă o experiență vizuală de neuitat, care evidențiază estetica și abordarea distinctivă a designerului.

Share

Scopul proiectului

Scopul principal al proiectului a fost să creăm o prezență online care să permită designerului să împărtășească pasiunea pentru designul minimalist și estetică, să prezinte creațiile și să ofere o modalitate facilă pentru cei interesați să exploreze și să achiziționeze produsele din piele lucrate manual.

Provocarea

Transmiterea în mod eficient și fidel estetica minimalistă a creațiilor designerului Alexandra Irinciuc prin intermediul unui website. Acest lucru a inclus alegerea unei palete de culori adecvate și a fonturilor potrivite, care să reflecte estetica minimalistă și să creeze o experiență de navigare coerentă și plăcută pentru vizitatori. Trebuia să ne asiguram ca, culorile și fonturile folosite subliniază simplitatea și eleganța designului, adăugând valoare estetică întregului website.

INDUSTRIA:

Marochinarie, Studio design

Soluția Noastră

Alegerea unei palete de culori și fonturi care sa contribuie la crearea unei atmosfere coerente și atractive pentru vizitatori, adăugând valoare estetică întregului website.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Design-ul este dominat de o nuanță profundă de negru care creează un fundal elegant și distinct. Această alegere de culoare oferă o scenă perfectă pentru a evidenția creațiile minimalist-elegante ale designerului, creând o atmosferă sofisticată și misterioasă.

Navigare

Design-ul este dominat de o nuanță profundă de negru care creează un fundal elegant și distinct. Această alegere de culoare oferă o scenă perfectă pentru a evidenția creațiile minimalist-elegante ale designerului, creând o atmosferă sofisticată și misterioasă.

Tehnologii

Website-ul a fost dezvoltat pe platforma WordPress, integrând tehnologii moderne pentru a asigura o experiență online optimă. Tehnologiile folosite au contribuit la implementarea eficientă a funcționalităților și elementelor de design, permițând o încărcare rapidă și o navigare fără întreruperi.

Funcții

Funcționalitățile website-ului au fost proiectate pentru a oferi o experiență completă. Acestea ofera posibilitatea de a explora portofoliul cu lucrări și o modalitate facilă de contact cu designerul pentru întrebări sau comenzi personalizate. Funcțiile au fost implementate în mod fluent și coerent, asigurându-se că website-ul este o sursă informativă și de inspirație pentru vizitatori.

Fonturi

Fonturile alese pentru website, Fahkwanng și Manrope, completează design-ul general prin claritate și eleganță. Fahkwanng oferă un aspect sofisticat și distinct pentru titluri, în timp ce Manrope adaugă o notă modernă și ușor de citit pentru conținutul principal.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top