Fereastra Cristal - Ferestre, uși închideri terase

Fereastra Cristal oferă servicii de închidere a teraselor și balcoanelor cu sisteme de sticlă securizată, precum și de montare a ușilor și ferestrelor.

Challenge

Prezentarea serviciilor oferite într-un mod clar și accesibil pentru utilizatori, utilizând soluții eficiente de design și funcționalitate.

Rezultat

O platformă online modernă și atractivă, care prezinta serviciile oferite într-un mod clar si concis, utilizand imagini de înaltă calitate si descrieri detaliate ale fiecarei oferte.

Share

Scopul proiectului

Crearea unei platforme online modernă și eficientă pentru prezentarea serviciilor oferite de client, precum și pentru atragerea de noi clienți.

Provocarea

Pentru realizarea website-ului a fost nevoie de crearea unui design atractiv și funcțional care să pună în evidență serviciile oferite de client, precum și de a dezvolta o navigare intuitiva și ușor de utilizat pentru utilizatorii site-ului. Pentru a depăși această provocare, am abordat dezvoltarea website-ului cu o strategie bazată pe cercetarea atentă a nevoilor clientului și ale utilizatorilor, precum și pe utilizarea de tehnologii si metode de design moderne si eficiente.

INDUSTRIA:

Montaj uși și ferestre, Consiliere și proiectare

Soluția Noastră

Pentru a crea soluția potrivită, am ales să dezvoltăm site-ul pe platforma WordPress, folosind o combinație de teme și plugin-uri specializate pentru a obține designul și functionalitățile dorite. Pentru a pune în evidență serviciile clientului și pentru a facilita navigarea și căutarea informațiilor pentru utilizatori, am dezvoltat o structură clară și bine organizată, cu o navigare intuitivă și ușor de utilizat. De asemenea, am folosit imagini de înaltă calitate și conținut bine structurat pentru a oferi informații relevante și utile.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Design-ul este modern, elegant și ușor de navigat. Am utilizat o paletă de culori neutre, imagini selectate cu atenție și un layout responsiv pentru a crea o structură clară și intuitivă a paginilor. Scopul nostru a fost să oferim o experiență plăcută utilizatorilor care vizitează site-ul.

Navigare

Navigare este intuitivă, care permite utilizatorilor să găsească rapid și ușor informațiile de care au nevoie.

Tehnologii

Tehnologiile utilizate pentru dezvoltarea site-ului au fost cele mai noi și avansate, inclusiv WordPress și plugin-uri specializate, care au permis crearea unui site rapid și scalabil.

Funcții

Funcțiile site-ului au fost dezvoltate cu o interfață bine structurată, care permite utilizatorilor sa acceseze informatiile de care au nevoie rapid si usor. De asemenea, există și o galerie video pentru a oferi utilizatorilor o experiență interactivă și eficientă.

Fonturi

S-au folosit fonturile Montserrat și Ubuntu Condensed pentru a crea o experiență vizuală coerentă și bine structurată. Aceste fonturi au fost alese pentru că sunt ușor de citit și au un aspect modern și profesional.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top