BodyRevolution - Antrenor personal

BodyRevolution este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera posibilitatea vizitatorului de a-si cumpara lectii de antrenamente fitness

Challenge

Crearea unui design atrăgător care să se potrivească stilului de viață sănătos și activ. Prezentarea cursurilor oferite într-un mod clar și concis, astfel încât clienții să poată lua decizii informate de cumpărare.

Rezultat

Site-ul are o pagină principală care va prezenta informații despre antrenorul de fitness personal și cursurile sale, precum și pagini separate pentru fiecare abonament disponibil.

Share

Scopul proiectului

Site-ul BodyRevolution prezinta infomatii despre antrenorul personal Diana și totodata dă șansa vizitatorului de a-și cumpăra abonament fitness.

Provocarea

Crearea unui design atrăgător care să se potrivească stilului de viață sănătos și activ.

Asigurarea unei bune funcționări a funcționalităților de magazin online, inclusiv procesarea plăților și gestionarea abonamentelor.

Prezentarea cursurilor oferite într-un mod clar și concis, astfel încât clienții să poată lua decizii informate de cumpărare.

Gestionarea eficientă a stocului de abonamente și a altor produse asociate cu antrenamentele personale.

Asigurarea securității site-ului și a informațiilor personale ale clienților, în special cu privire la datele de plată.

INDUSTRIA:

Antrenor personal

Soluția Noastră

Folosirea unui design atractiv și modern, care să includă fotografii de calitate și culori care să se potrivească stilului de viață sănătos și activ.

Utilizarea unui plugin de magazin online care să faciliteze procesarea plăților și gestionarea abonamentelor, cum ar fi WooCommerce. Crearea unei pagini dedicate fiecărui tip de abonament și prezentarea detaliilor relevante într-un mod clar și ușor de înțeles.

Utilizarea unui sistem de management al stocului care să permită actualizarea stocului în timp real și să evite situațiile de stoc insuficient.

Implementarea măsurilor de securitate recomandate de WordPress și WooCommerce, precum și utilizarea unui certificat SSL pentru a proteja datele de plată ale clienților.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Site-ul are o combinație de roșu și negru pentru a crea un aspect puternic și energic.

Navigare

Site-ul are o pagină principală care va prezenta informații despre antrenorul de fitness personal și cursurile sale, precum și pagini separate pentru fiecare abonament disponibil.

Tehnologii

În platforma WordPress a fost creat și include funcționalități de magazin online pentru abonamentele lunare.

Funcții

Pe lângă informațiile despre antrenor și abonamente, site-ul are o secțiune de contact și link-uri către rețelele sociale ale antrenorului pentru o mai bună comunicare cu publicul.

Fonturi

Fonturile Raleway și Roboto pentru a crea un aspect modern și profesional. Raleway va fi folosit pentru titluri și subtitluri, în timp ce Roboto va fi utilizat pentru textul de corp.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.