PlastStil - Sisteme creative, de balustrade și garduri

PlastStil este un site bine structurat, care oferă informații utile și relevante despre sistemele creative de balustrade și garduri din pvc si aluminiu.

Challenge

Crearea unui site web atractiv și funcțional care să reflecte în mod adecvat serviciile și produsele oferite de companie

Rezultat

Rezultatul final a fost un site modern, bine structurat și optimizat, care oferă o experiență de navigare plăcută pentru utilizatori și promovează eficient brandul și oferta de produse și servicii.

Share

Scopul proiectului

Provocarea acestora este să ofere clienților o cotă maximă de valoare adăugată, posibilă prin produse, soluții și servicii sofisticate.

Provocarea

Pentru personalizarea aspectului site-ului a fost necesar să creăm un design personalizat pentru a se potrivi cu identitatea de brand a companiei, dar și să menținem o structură clară și ușor de navigat pentru utilizatori. De asemenea, am dorit optimizarea site-ului ca să ne asigurăm că acesta se încarcă rapid și funcționează fără probleme, în timp ce oferă o experiență vizual plăcută pentru utilizatori. Fiind un site de prezentare, nu este nevoie să stocheze informații confidențiale, dar am dorit să ne asigurăm că site-ul este protejat împotriva posibilelor vulnerabilități și amenințări de securitate.

INDUSTRIA:

Construcții, Servicii de montaj și întreținere

Soluția Noastră

Am ales o temă WordPress care să se potrivească cu necesitățile și identitatea de brand a companiei, dar am personalizat designul și layout-ul pentru a se potrivi în mod specific cu cerințele noastre.Am utilizat plugin-uri de optimizare a vitezei și a performanței, cum ar fi cache-ul, pentru a reduce timpul de încărcare și a îmbunătăți experiența utilizatorilor.Am instalat un plugin de securitate pentru a proteja site-ul împotriva posibilelor vulnerabilități și am luat măsuri suplimentare pentru a preveni accesul neautorizat la site.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

A fost gândit astfel încât să fie modern și atrăgător, dar și să se potrivească cu identitatea de brand a companiei. Am utilizat culorile specifice brandului Plaststil - verde și alb - într-un mod coerent și bine echilibrat.

Navigare

Am inclus o bară de navigare simplă și clară, care să permită accesul rapid la paginile și informațiile importante ale site-ului.

Tehnologii

Am folosit platforma WordPress, care oferă o flexibilitate mare în dezvoltarea site-urilor, și am integrat o serie de plugin-uri care ne-au ajutat să optimizăm performanța și să adăugăm funcții utile.

Funcții

Acestea au fost gândite astfel încât să ofere o experiență interactivă și informativă pentru utilizatori. Am inclus o galerie de imagini atractivă, care să prezinte produsele și serviciile oferite de companie într-un mod vizual atractiv, dar și un formular de contact și o pagină de întrebări frecvente, care să ajute utilizatorii să ia legătura cu compania și să găsească răspunsuri la întrebările lor.

Fonturi

Merriweather și Verdana - au fost alese cu grijă pentru a se potrivi cu designul și stilul general al site-ului. Am folosit fontul Merriweather pentru titluri și subtitluri, deoarece oferă un aspect clasic și elegant, iar fontul Verdana pentru textul principal, deoarece este ușor de citit și de înțeles. Fonturile au fost alese cu scopul de a oferi o experiență plăcută și de calitate pentru utilizatori.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top