SSELegal - Avocati cu experienta

SSELegal este un site profesionist, bine structurat care ofera informatii utile despre avocati si cum pot acestia sa va ajute.

Challenge

Crearea unui website 100% custom în WordPress, pornind de la un design existent. Dezvoltarea unui site care să se remarce prin originalitate și să ofere o experiență unică utilizatorilor.

Rezultat

Website personalizat de la zero, care reflectă în întregime viziunea și identitatea cabinetului de avocatură.Ffiecare detaliu a fot abordat cu atenție, de la designul estetic și interfața intuitivă, până la funcționalitățile și caracteristicile personalizate.

Share

Scopul proiectului

Scopul acestui proiect a fost dezoltarea unui website personalizat care să prezinte în mod adecvat informațiile despre cei trei avocați și partenerii lor în cadrul cabinetului de avocatură.

Provocarea

Implementarea unui design existent poate prezenta provocări, mai ales dacă acesta este complex și implică elemente vizuale avansate. Am trebuit să ne asigurăm că designul este transpus corespunzător în format digital și să găsim soluții pentru a menține aspectul estetic al website-ului.

Website-ul trebuia să prezinte avocații și partenerii lor într-un mod specific, asadar a fost necesară crearea unei structuri de conținut personalizate. Aceasta a implicat configurarea tipurilor de postări personalizate și definirea câmpurilor specifice pentru a putea introduce și afișa informațiile corespunzătoare pentru fiecare avocat și partener.

INDUSTRIA:

Cabinet avocatură

Soluția Noastră

Am folosit plugin-uri și extensii personalizate, cum ar fi CPT UI și ACF, pentru a crea structura de conținut personalizată și pentru a adăuga câmpurile specifice pentru avocați și parteneri. Aceste instrumente ne-au oferit flexibilitatea necesară pentru a configura website-ul în conformitate cu cerințele.

Pe măsură ce am implementat soluția, am efectuat teste ample pentru a ne asigura că website-ul funcționează corect și că experiența utilizatorului este una plăcută. Am optimizat viteza de încărcare, am rezolvat eventuale erori și am făcut ajustări pentru a ne asigura că site-ul rulează fără probleme.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Website-ului este atrăgător și profesionist, reflectând identitatea cabinetului de avocatură. Am implementat designul în mod corespunzător, păstrându-i aspectul estetic și utilizând culorile și elementele vizuale potrivite.

Navigare

Navigarea pe website este intuitivă și ușor de utilizat. Am creat o structură clară a paginilor și secțiunilor, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid informațiile dorite despre avocați și parteneri. Meniurile de navigare sunt bine organizate și accesibile, facilitând explorarea conținutului și îndrumând utilizatorii către secțiunile relevante.

Tehnologii

Website-ul a fost construit pe platforma WordPress, utilizând tehnologii web moderne și actualizate. De asemenea, am implementat tehnicile de optimizare a performanței și a responsive design, asigurându-ne că website-ul se încarcă rapid și se adaptează în mod corespunzător la diferite dispozitive și dimensiuni de ecran.

Funcții

Website-ul conține funcționalități personalizate, adaptate specificului cabinetului de avocatură. Aceste funcții includ formulare de contact personalizate, secțiuni pentru prezentarea cazurilor de succes, serviciilor oferite și experienței avocaților.

Fonturi

Pentru designul website-ului, am utilizat fonturile Jost și Abuget. Fontul Jost a fost selectat pentru a crea o prezentare modernă și estetică a titlurilor și textelor de evidențiere. Fontul Abuget a fost alegerea potrivită pentru a asigura o citire clară și plăcută în cadrul site-ului, contribuind astfel la o experiență de navigare confortabilă pentru utilizatori.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top