Darex Auto - Dealer Auto Dacia, Renault, Nissan

Darex este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera informatii utile si relevante despre masini din gama Dacia, Renault şi Nissan dar si serviciile sale.

Challenge

Un site de prezentare pentru o gamă variată de mașini va avea nevoie de o cantitate mare de informații, cum ar fi specificațiile, fotografii, prețuri și disponibilitatea. Gestionarea acestor informații poate fi o provocare. Fiecare marcă și model ar trebui să aibă o prezentare unică, astfel încât utilizatorii să poată identifica ușor diferențele dintre ele. Acest lucru poate necesita o planificare atentă și o structură de navigare bine definită.

Rezultat

Site-ul are un design modern și atractiv, cu o gamă de culori diferită pentru fiecare marcă. Are o prezentare vizuală atractivă a mașinilor, cu imagini de înaltă calitate și informatii si pret la zi referitor la fiecare masina in parte

Share

Scopul proiectului

Prezentarea fiecarei masini in parte din gama Dacia, Renault si Nissan cu preturile la zi.

Provocarea

Un site de prezentare pentru o gamă variată de mașini va avea nevoie de o cantitate mare de informații, cum ar fi specificațiile, fotografii, prețuri și disponibilitatea. Gestionarea acestor informații poate fi o provocare.

Fiecare marcă și model ar trebui să aibă o prezentare unică, astfel încât utilizatorii să poată identifica ușor diferențele dintre ele. Acest lucru poate necesita o planificare atentă și o structură de navigare bine definită.

Optimizarea pentru motoarele de căutare poate fi crucială pentru a atrage traficul și a câștiga în fața concurenței.

INDUSTRIA:

Dealer auto, Service auto

Soluția Noastră

Pentru a rezolva problema privind organizarea site-ului, am utilizat o structura logica, bazata pe categorii de masini sau caracteristici, si am folosit elemente vizuale (cum ar fi imagini si simboluri) pentru a facilita navigarea. Am folosit culorile si fonturile care se asociaza cu fiecare marca in parte, pentru a crea o experienta de utilizare personalizata si memorabila. Pentru a imbunatati vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare, am utilizat tactici de optimizare SEO (Search Engine Optimization) cum ar fi selectarea cuvintelor cheie relevante, optimizarea continutului si a imaginilor pentru performanta rapida a site-ului, si ne-am asigurarat ca site-ul este bine structurat si usor de citit pentru motoarele de cautare.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Site-ul are un design modern și atractiv, cu o gamă de culori diferită pentru fiecare marcă. Are o prezentare vizuală atractivă a mașinilor, cu imagini de înaltă calitate și informatii la zi referitor la fiecare masina in parte

Navigare

Are o pagină pentru fiecare marcă, unde utilizatorii vor putea vizualiza informații despre mașinile respective și serviciile disponibile. De asemenea, are și pagini de servicii, unde utilizatorii vor putea afla informații despre serviciile oferite de companie.

Tehnologii

Site-ul este dezvoltat pe platforma WordPress si utilizeaza o temă personalizată pentru a crea un design unic și atractiv.

Funcții

Site-ul are funcții importante, cum ar fi un formular de contact pentru a ajuta utilizatorii să ia legătura cu compania, hărți integrate pentru a ajuta utilizatorii să găsească locația companiei și link-uri către paginile de social media ale companiei.

Fonturi

Fiecare marcă are propriul său font pentru a îmbunătăți coerența și recunoașterea brandului.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.