Rabla - Servicii complete de inmatriculare, radiere si RAR pentru autoturisme.

Rabla este un site clar si bine structurat, fiind de tipul landing page care ofera informatii utile si relevante despre serviciile oferite.

Challenge

Challenge-ul in urma implementarii acestui site de tip landing page a fost de a oferi informatii clare si precise despre serviciile oferite, astfel incat utilizatorii sa poata intelege rapid si eficient procedurile de inmatriculare, radiere si RAR pentru autoturisme, dar si de a-i determina sa ia decizia de a apela la aceste servicii.

Rezultat

Rezultatul final in urma acestei implementari a fost un site cu un design modern si atractiv, cu o structura clara si bine organizata, care ofera utilizatorilor informatii importante si utile despre serviciile oferite, dar si posibilitatea de a face o programare online.

Share

Scopul proiectului

Scopul acestui site este de a oferi servicii complete de inmatriculare, radiere si rar pentru autoturisme.

Provocarea

Crearea unei interfete atractive si usor de utilizat pentru utilizatori, astfel incat acestia sa poata gasi rapid informatiile de care au nevoie si sa faca o programare online. Oferirea de informatii clare si complete despre procedurile de inmatriculare, radiere si RAR pentru autoturisme, astfel incat utilizatorii sa poata intelege procesul si sa ia decizia de a apela la aceste servicii. Alegerea culorilor deoarece trebuie sa fie in ton cu brandul si sa creeze o atmosfera placuta pentru utilizatori.

INDUSTRIA:

Autoturisme, Inmatriculari, RAR

Soluția Noastră

Crearea unui design minimalist si modern, cu un meniu simplu si bine organizat, care faciliteaza navigarea pe site si ofera o experienta de utilizare placuta si intuitiva. Includerea de sectiuni bine structurate si usor de inteles, cu informatii detaliate despre fiecare procedura, insotite de imagini si grafice relevante. Culorile se asorteaza cu logo-ul si ofera un contrast vizual placut, astfel incat sa fie usor de citit textul si sa se poata distinge elementele importante de pe pagina. Am folosit nuante de albastru si verde, care sunt culorile specifice brandului.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Designul este simplu, dar eficient. Folosind o paleta de culori in nuante de verde si albastru, alaturi de imagini sugestive si text relevant, site-ul ofera o experienta vizuala placuta si coerenta pentru utilizatori.

Navigare

Navigarea este simpla si intuitiva, permitand utilizatorilor sa gaseasca rapid informatiile de care au nevoie. Meniul site-ului este structurat coerent si poate fi accesat din orice pagina, ceea ce face ca experienta utilizatorului sa fie cat mai placuta si mai eficienta posibil. Toate serviciile oferite sunt afisate clar si concis, astfel incat utilizatorii sa nu fie nevoiti sa caute informatii prin pagini multiple sau sa faca scroll excesiv.

Tehnologii

Site-ul este construit in WordPress, asigurand astfel functionalitatea si securitatea acestuia. De asemenea, site-ul este adaptat pentru orice tip de dispozitiv si dimensiune a ecranului, asigurand o experienta de utilizare optima indiferent de dispozitivul utilizat.

Funcții

Site-ul ofera o serie de functii utile pentru utilizatori, printre care se numara formularul de contact, care poate fi completat rapid si usor pentru orice intrebare sau solicitare de informatii, si sectiunea de blog unde se pot gasi informatii amanuntite despre serviciile oferite.

Fonturi

Site-ul foloseste fontul OpenSans, care este modern, simplu si usor de citit. Alegerea acestui font contribuie la o experienta de navigare placuta si coerenta pentru utilizatori, indiferent de sectiunea a site-ului in care se afla.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.