Roplast Windows - Producător tâmplărie PVC și aluminiu

Roplast Windows sunt Principalii producători şi furnizori regionali de tâmplărie din pvc, aluminiu şi lemn stratificat cu geam termoizolant.

Challenge

Optimizarea performanței site-ului pentru o încărcare rapidă și o experiență a utilizator cât mai plăcută, în ciuda conținutului bogat în imagini și elemente grafice.

Rezultat

Îmbunătățirea semnificativă a timpului de încărcare a site-ului și o experiență mai fluidă pentru utilizatorii acestuia.

Share

Scopul proiectului

Păstrarea în permanenţă a angajamentelor faţă de clienţi şi parteneri referitoare la calitate, siguranţă şi confort.

Provocarea

Provocarea a fost legată de nevoia de a personaliza și optimiza temele și plugin-urile folosite pentru a obține un design unic și o funcționalitate îmbunătățită. În plus, am întâmpinat probleme cu viteza de încărcare a site-ului, deoarece acesta conținea o cantitate semnificativă de imagini și elemente grafice.

INDUSTRIA:

Construcții, Amenajări interioare și exterioare.

Soluția Noastră

Soluția pe care am adoptat-o a fost să facem o analiză detaliată a temelor și plugin-urilor utilizate și să le optimizăm prin eliminarea codului redundant și a funcționalităților care nu erau necesare. De asemenea, am utilizat un sistem de caching pentru a îmbunătăți timpul de încărcare a paginilor și am redimensionat imaginile pentru a reduce dimensiunea fișierelor și a îmbunătăți viteza de încărcare. În plus, am adăugat elemente grafice personalizate pentru a crea un aspect unic și coerent pe întregul site.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Design modern și coerent, cu o paletă de culori predominantă în albastru și alb. Acesta a fost personalizat astfel încât să se potrivească cu imaginea de marcă a companiei și să ofere o experiență vizuală plăcută utilizatorilor.

Navigare

Navigarea pe site a fost simplă și intuitivă, cu un meniu clar și structurat, care permite utilizatorilor să găsească rapid informațiile de care au nevoie. Am utilizat o tehnologie modernă pentru a asigura că site-ul este compatibil cu diferite tipuri de dispozitive și browsere.

Tehnologii

Am utilizat platforma WordPress și am optimizat temele și plugin-urile pentru a obține un site rapid și funcțional. De asemenea, am utilizat o serie de instrumente de securitate și de monitorizare a site-ului pentru a ne asigura că este întotdeauna protejat și funcționează fără probleme.

Funcții

Site-ul a fost dotat cu o serie de funcții utile pentru utilizatori, cum ar fi un formular de contact și de cerere ofertă. De asemenea, am adăugat o galerie foto pentru a prezenta produsele companiei într-un mod vizual atractiv.

Fonturi

Fonturile folosite pe site au fost Orbitron și Urbanist, care au fost alese pentru a fi moderne și ușor de citit, asigurând o experiență plăcută de citire pentru utilizatori.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.

Scroll to Top