Aresig Oradea - Întreținere, reparații și montaje ascensoare în Oradea

Aresig Oradea este un site profesionist, clar si bine structurat, care ofera informatii utile si relevante despre produsele si serviciile sale.

Challenge

Crearea unui site web eficient pentru Aresig a presupus abordarea unui set de obstacole diverse, cum ar fi garantarea unui design atractiv si intuitiv, care să evidențieze în mod clar serviciile oferite de această companie.

Rezultat

Navigarea pe site este ușoară datorită structurii clare și intuitive, iar secțiunea dedicată serviciilor este bine organizată și accesibilă. Site-ul oferă, de asemenea, informații suplimentare, precum detalii de contact și locații.

Share

Scopul proiectului

Aresig Oradea este un site de prezentare pentru o firmă ce se ocupa cu întreținere, reparații și montaje ascensoare în Oradea.

Provocarea

Alegerea fontului potrivit deoarece poate face o mare diferenta in aspectul si usurinta de utilizare a site-ului. Alegerea culorilor ce pot influenta atat aspectul cat si emotia pe care o transmite site-ul. Structurarea site-ulu trebuie sa fie intuitiva si usor de utilizat, astfel incat utilizatorii sa poata naviga si gasi informatiile dorite cu usurinta. Este important sa se tina cont de organizarea si pozitionarea elementelor esentiale, precum meniurile si continutul principal.

INDUSTRIA:

Întreținere, reparații și montaje ascensoare

Soluția Noastră

Am ales fonturi moderne si clar lizibile, care se potrivesc cu aspectul si identitatea vizuala a brandului.Am ales culori simple precum alb si albastru , care creeaza o atmosfera serioasa si de afaceri. Am testat combinatiile de culori pe diferite dispozitive pentru a ne asigura ca acestea sunt bine vizibile.Am organizat si structurat site-ul astfel incat sa fie intuitiv si usor de utilizat. Am plasat meniurile si continutul principal astfel incat sa fie accesibile cu usurinta pentru utilizatori.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Site-ul are un design profesionist si atractiv, care transmite seriozitate si valori de afaceri.

Navigare

Navigarea pe site este intuitiva si usoara, astfel incat utilizatorii sa poata gasi informatiile dorite cu usurinta.

Tehnologii

Site-ul este construit folosind WordPress ca platforma de gestionare a conținutului și folosește o temă personalizată.

Funcții

Site-ul ofera utilizatorilor acces la un set de functii si caracteristici, cum ar fi formulare de contact, informatii despre servicii, si multe altele, pentru a asigura o experienta de utilizare eficienta si personalizata.

Fonturi

Quicksand este un font care poate oferi un aspect modern și proaspăt site-ului, în timp ce Montserrat este un font elegant și clar, care poate aduce o notă de eleganță și profesionalism. Aceste fonturi sunt alese cu grijă pentru a se potrivi cu identitatea vizuală a brandului și a îmbunătăți experiența de utilizare a site-ului.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.