Despre RaisisSoftware

RaisisSoftware este o agenție de dezvoltare software cu sediul în Suceava, înființată în anul 2019, care într-un timp relativ scurt a evoluat într-o companie puternică, formată din oameni tineri, motivați și ambițioși.

Misiunea noastră este aceea de a ne implica în eficientizarea proceselor interne ale unei companii, precum și să îmbunătățim prezența și vizibilitatea lor în mediul online, printr-o serie completă de soluții personalizate.

În cei trei ani de când activăm în domeniul IT atât în România cât și la nivel global, am realizat aplicații web personalizate atât pentru start-up-uri cât și pentru companii mici și mijlocii, ajutându-i pe managerii acestora să își optimizeze procesele interne prin soluții digitale personalizate (platforme de gestiune precum CRM-uri/ERP-uri/WHM-uri personalizate, site-uri de prezentare, magazine online, aplicații mobile).

Echipa noastră este formată din programatori React JS, Node JS, Manageri de Proiect, Designeri și Web Designeri extrem de pregătiți pentru a vă fi alături în toate stagiile proiectului, de la analiza specificațiilor, proiectarea și crearea design-ului platformei până la dezvoltarea și mentenanța acestuia.

Dacă vă doriți să aveți o imagine puternică a afacerii dvs. în mediul online sau sunteți în căutarea unui dezvoltator de aplicații web, website-uri de prezentare, magazin online pentru compania dumneavoastră, raisisweb.ro vă stă la dispoziție și vă promite servicii de calitate realizate de către o echipă de profesioniști.

Nu ezitați să ne contactați prin e-mail la hello@raisissoftware.com sau accesând website-ul nostru www.raisisweb.ro.

Ai nevoie de ajutor suplimentar?
Avem grijă de acest aspect

Trimite-ne orice întrebare la următoarea
adresă de email:
hello@raisissoftware.com

Locația noastră:

Narciselor St., 720207 Suceava 5H

Sună-ne oricând

+4 0741 178 064

VREI SA VEZI MAI MULT?

Aici sunt alte
postări relevante