Ultima actualizare: 01.08.2020

Termeni si conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul https://raisissoftware.com („Serviciul”) operat de Raisis Software („noi”, „noi” sau „noastre” ””).

Accesul și utilizarea serviciului dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor condiții. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre termeni, nu puteți accesa Serviciul.

Proprietatea intelectuală

Serviciul și conținutul său original, caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Raisis Software și a licențiatorilor săi.

Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe sau servicii web care nu sunt deținute sau controlate de Raisis Software.

Raisis Software nu are control și nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor web sau ale serviciilor terțe. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Raisis Software nu va fi răspunzător sau direct, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența unui astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile . pe sau prin astfel de site-uri sau servicii web.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii pe care le vizitați.

Rezilierea

Putem închide sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare, dacă încălcați Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, renunțarea la garanție, despăgubirea și limitarea răspunderii.

terms-conditions:c-three-4

Act de demisie

Serviciul de utilizare este exclusiv pe propria răspundere. Serviciul este furnizat pe baza „AS AS” și „AS DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, expres sau implicit, inclusiv, dar fără a se limita la, garanții implicite de comercializare, adecvare pentru un anumit scop, neîndeplinire sau curs de performanță.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, fără a ține seama de dispozițiile sale referitoare la conflictul de legi.

Nerespectarea oricăror drepturi sau prevederi ale acestor Termeni va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care o prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inexecutabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea încheia între noi cu privire la Serviciu.

Schimbare

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este semnificativă, vom încerca să oferim o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor condiții. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la discreția noastră.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord să fiți obligat de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acești termeni, vă rugăm să ne contactați.

Scroll to Top