Rodd - Remedii farmaceutice

Rodd este un magazin online cu un produs inovator, creat pentru creșterea și întărirea imunității, destinat atat copiilor cat și adulților.

Challenge

Dezvoltarea unei soluții personalizate pentru gestionarea comenzilor, a stocurilor și a livrărilor, care să se potrivească cu nevoile specifice ale companiei. Alegerea culorilor potrivite pentru a exprima produsul și a atrage clienți potențiali.

Rezultat

Un magazin online funcțional, cu o experiență de cumpărare ușor de utilizat și administrat.

Share

Scopul proiectului

Gama ROD reprezintă rodul muncii și pasiunea pentru sănătate, oameni, natură și calitate

Provocarea

Dezvoltarea unei soluții personalizate pentru gestionarea comenzilor, a stocurilor și a livrărilor, care să se potrivească cu nevoile specifice ale companiei. Alegerea culorilor și a fonturilor care să se potrivească cu descrierea produselor și să transmită mesajul corect către clienți.

INDUSTRIA:

Remedii farmaceutice, Produse Rodd

Soluția Noastră

Soluția noastră a fost de a utiliza o combinație de plugin-uri și integrări personalizate pentru a implementa funcționalitățile necesare, precum și un design și o arhitectură a site-ului bine organizată, care să faciliteze navigarea și achiziționarea produselor. Am utilizat și un sistem de gestionare a stocurilor și a comenzilor personalizat, care să se potrivească nevoilor specifice ale companiei și să faciliteze procesul de livrare a produselor. În plus, am integrat un sistem de plată online securizat și ușor de utilizat, care să ofere o experiență de cumpărare plăcută și fără probleme clienților magazinului.

Tehnologii folosite

Previzualizare

Rezultatul Final

Design

Pentru design-ul site-ului am ales o combinație de culori predominante de mov și alb, cu nuanțe pastelate, care să ofere o imagine elegantă și sofisticată a produselor. Am ales această paletă de culori pentru că se potrivește cu gama de produse din magazin și se asociază cu o imagine premium.

Navigare

Pentru navigare am creat o structură simplă și intuitivă, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid produsele dorite și să finalizeze procesul de cumpărare. Am inclus și funcția de căutare, astfel încât utilizatorii să poată căuta produsele dorite după cuvinte cheie.

Tehnologii

Am utilizat WordPress și WooCommerce pentru a dezvolta site-ul, fiind cele mai noi tehnologii și instrumente pentru a dezvolta magazinul online, astfel încât să ofere o experiență de navigare rapidă și plăcută pentru utilizatori.

Funcții

Magazinul online a fost creat pentru a oferi utilizatorilor o experiență de cumpărare ușoară și plăcută, așa că am inclus funcții importante precum adăugarea de produse în coș, finalizarea comenzilor și plata securizată. Am inclus și funcția de revizuire a produselor, astfel încât utilizatorii să poată vedea feedback-ul altor cumpărători înainte de a face o achiziție.

Fonturi

Fontul Noto Naskh Arabic a fost ales pentru a fi folosit în descrierea produselor, astfel încât să se asocieze cu gama de produse orientale din magazin. Fontul Poppins a fost ales pentru titluri și meniuri, deoarece este ușor de citit și se potrivește cu designul general al site-ului.

Vezi și
alte povești de succes

Este software-ul important pentru afacerea ta?
Spune-ne totul despre asta.